Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Ministeri Rinteen kabinetti on valittu

Valtiovarainministeriö

Ministeri Rinteen kabinetti on valittu

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2014 klo 12:30
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeri Antti Rinteen erityisavustajina aloittavat maanantaina 9.6.2014 Sonja Kekkonen, Paavali Kukkonen ja Joonas Rahkola. Kekkonen vastaa eduskunta-asioista, Kukkonen mediasuhteista ja Rahkola talouspoliittisista asioista.

SDP:n puoluehallitus valitsi avustajat 5.6. pitämässään kokouksessa. SDP:n ministeriryhmän sihteerinä jatkaa erityisavustaja Jyrki Konola. Kansainvälisistä asioista vastaavana virkamiessihteerinä jatkaa Kaisa Korhonen.

Sonja Kekkonen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden kandidaatti, pääaineenaan valtio-oppi. Paavali Kukkonen on valtiotieteiden ja filosofian ylioppilas. Joonas Rahkola on valtiotieteiden maisteri, pääaineenaan kansantaloustiede.

Rinteen valtiosihteeriksi valittiin jo aiemmin Raimo Luoma. Luoma on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. Luoma aloitti tehtävässään perjantaina 6.6.

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs