Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Metsähallituksen luontopalvelut maksaa löytöpalkkion tuntemattomasta maakotkan tai merikotkan pesästä

Metsähallitus

Metsähallituksen luontopalvelut maksaa löytöpalkkion tuntemattomasta maakotkan tai merikotkan pesästä

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2015 klo 12:00
Julkaisija: Metsähallitus


Metsähallituksen luontopalvelut maksaa aikaisempien vuosien tapaan 100 euron löytöpalkkion kaikkialta Suomesta löydetyn maakotkan tai entisten Oulun ja Lapin läänien alueelta löydetyn merikotkan sellaisista pesistä, jotka eivät ole ennestään Metsähallituksen tiedossa. Etelämpää Suomesta löydettyjen merikotkien pesistä Metsähallitus ei maksa löytöpalkkiota.

Lähes kaikissa tunnetuissa maa- ja merikotkan pesissä on numeroitu pesäkyltti, mutta osa tunnetuistakin pesistä voi olla ilman kylttiä.

Ilmoituksesta tulee käydä ilmi ilmoituksen tekijän nimi ja yhteystiedot, kunta ja paikannimi sekä pesän koordinaatit (sijaintitieto), jos mahdollista. Metsähallitus tarkastaa ilmoitetut pesät ennen palkkion maksamista.

Pesistä pyydetään ilmoittamaan Metsähallituksen Lapin luontopalveluihin ylitarkastaja Tuomo Ollilalle puhelin 0400 241448 tai sähköpostilla tuomo.ollila@metsa.fi.

Ympäristöministeriö on ohjannut lajien seurannan Metsähallituksen luontopalveluille. Maakotkaseurantaa tarvitaan porotalouden reviiriperusteisen korvausjärjestelmään.

Lisätietoa

Metsähallitus, ylitarkastaja Tuomo Ollila, puhelin 0400 241448, sähköposti tuomo.ollila(at)metsa.fi

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs