Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Markus Sovala VM:n kansantalousosaston johtoon

Valtiovarainministeriö

Markus Sovala VM:n kansantalousosaston johtoon

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2013 klo 13:45
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtioneuvosto nimitti valtiovarainministeriön kansantalousosaston osastopäällikön virkaan valtiotieteiden tohtori Markus Sovalan ajaksi 1.12.2013 - 30.11.2020.

Kansantalousosaston keskeinen tehtävä on kotimaisen talous- ja rakennepolitiikan valmistelu sekä talouskehityksen seuranta ja ennustaminen. Osasto vastaa myös EU:n talous- ja rakennepolitiikan kansallisesta valmistelusta.

Aiemmin Sovala on työskennellyt mm. neuvonantajana Maailmanpankissa, valtiovarainministeriön budjettiosaston apulaisbudjettipäällikkönä ja kansantalousosaston talouspolitiikan yksikön päällikkönä sekä hallituksen yrittäjyyden politiikkaohjelman ohjelmajohtajana.

Lisätietoja: Hallinto- ja kehitysjohtaja Helena Tarkka, p. 02955 30141

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs