Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Kutsu tiedotustilaisuuteen Tikkakoskelle

Reserviläisliitto tiedottaa

Kutsu tiedotustilaisuuteen Tikkakoskelle

Kutsu.
Julkaistu: 25.03.2014 klo 08:00
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliitto kutsuu tiedotusvälineiden edustajia kuulemaan ajankohtaisia asioita maanpuolustuksesta, Reserviläisliitosta ja Keuruun ampumaurheilukeskus -hankkeesta. Reserviläisliiton puheenjohtaja Mikko Savola alustaa näistä aiheista keskiviikkona 26.3. klo 18.00 Tikkakosken varuskunnan upseerikerholla ja antaa tarpeen mukaan haastatteluja. Kahvia on tarjolla klo 17.30 alkaen.

Tilaisuudessa jälkeen ohjelmassa ovat Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ry:n ja Keski-Suomen Reserviläispiiri ry:n sääntömääräiset kevätkokoukset. Lisätietoja asiasta antaa puheenjohtaja Mikko Savola, puh. 040 575 8489 tai s-posti mikko.savola@eduskunta.fi.

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 349 paikallista yhdistystä ja noin 36.000 henkilöjäsentä. Keski-Suomen alueella toimivassa 24 yhdistyksessä on vajaat 2.000 jäsentä, joista valtaosa on suorittanut varusmiespalveluksen tai naisten vapaaehtoisen asepalveluksen.

Reserviläisliiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja erilainen koulutus. Reserviläisiitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs