Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Kari Pessi Valtorin määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Valtiovarainministeriö

Kari Pessi Valtorin määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2014 klo 14:43
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeriö on nimittänyt filosofian maisteri Kari Pessin Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorin määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi 10.2. – 30.9.2014. Pessin määräaikaisuus kestää enintään siihen saakka, kunnes palvelukeskuksen hallitus on täyttänyt vakinaisen toimitusjohtajan viran.

Kari Pessi on toiminut aikaisemmin valtiovarainministeriössä valtionhallinnon toimialariippumattomien tieto- ja viestintäteknisten tehtävien kokoamishankkeen (TORI-hanke) projektijohtajana. Sitä ennen hän on työskennellyt mm. Logica Suomi Oy:n infrahallintapalvelujen johtajana (2010-2012) sekä Tampereen kaupungin tietotekniikkakeskus Liikelaitoksen toimitusjohtajana (2004-2010).

Määräaikaiseen toimitusjohtajan virkaan oli yhteensä seitsemän hakijaa.

Lisätietoja: hallinto- ja kehitysjohtaja Helena Tarkka, puh. 02955 30141

 

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs