Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Kaisa Ainasoja Lapin aluehallintoviraston ylijohtajaksi

Valtiovarainministeriö

Kaisa Ainasoja Lapin aluehallintoviraston ylijohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 21.08.2013 klo 13:28
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtioneuvosto nimitti 21.8.2013 filosofian maisteri Kaisa Ainasojan Lapin aluehallintoviraston ylijohtajan virkaan määräajaksi 1.9.2013–31.8.2018.

Ainasoja on toiminut vuodesta 2010 Lapin aluehallintoviraston hallintopalveluiden vastuuyksikön johtajana. Tätä ennen hän on työskennellyt Lapin lääninhallituksessa kansliapäällikkönä vuosina 2007–2009 sekä suunnittelijana, erikoissuunnittelijana ja kehittämispäällikkönä vuosina 1991–2009.

Aluehallintovirastot toteuttavat alueellista yhdenvertaisuutta edistämällä oikeusturvaa, hyvinvointia ja turvallisuutta yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Lapin aluehallintovirastossa on kaksi vastuualuetta: peruspalvelut, oikeusturva ja luvat sekä pelastustoimi ja varautuminen. Virastossa toimii myös aluehallintovirastojen yhteinen tietohallintoyksikkö.

Lapin aluehallintoviraston nykyinen ylijohtaja Timo E. Korva siirtyy eläkkeelle 1.9.2013.

Lisätietoja: Hallinto- ja kehitysjohtaja, ylijohtaja Helena Tarkka, puh. 02955 30141

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs