Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Jounin Kauppa ja Tappara yhteistyöhön

Jounin Kauppa

Jounin Kauppa ja Tappara yhteistyöhön

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2015 klo 10:21
Julkaisija: Jounin Kauppa

Jounin Kauppa ja Tappara solmivat yhteistyösopimuksen, joka kattaa Tapparan mukana olon Jounin Kauppa-auto projektissa. Aimmin viikolla Jounin Kauppa julkaisi aikeensa elvyttää kauppa-auto perinnettä! Homma on edennyt mukavasti ja mukaan projektiin on ilottautunut jo yli 50 yritystä ympäri Suomen. 

Kauppa auto rempataan talven mittaan ja kiertue starttaa ensivuoden kesällä. Kauppias kertoo, että kiertue aikataulu mietitään talven mittaan! Kauppiaan mukaan hanke on saanut todella positiivisen vastaanoton ja luonnehtiikin hanketta "koko Suomen kauppa-autoksi" Tapparan lisäksi Kaalimato.com on hanketta tukemassa ja liuta muita yrityksiä koosta riippumatta! Erikoisuus hankkeessa on myös se, että kaikki yhteistyötahot tulivat "some" päivityksen myötä. Kauppias kertoo, että on aivan uskomatonta kuinka "somessa" on voimaa. "Eräs bändi otti yhteyttä ja sovittiin, että meille tehdään biisi, joka nousee vielä suomen musiikkilistoille". Kauppa-autoon asennetaan myös seurantapalvelu, joten liikkeitä voi seurata missä auto liikkuu. 

Kauppiaan mukaan tämmöisiä hankkeita tarvitaan edistämään myönteistä ilmapiiriä Suomessa. "Talous ei lähde nousuun ilman yrittäjien yhteistyötä ja hyväntekeväisyyttä". Hyväntekeväisyys kohteita on ilmottautunut mukaan jo toistatuhatta! Eilen kauppias kävi selvittämässä hyväntekeväisyyttä Sylva ry:n kanssa. Hyväntekeväisyys on yksi kulmakivista koko hankkeessa.

Kauppias toivoo, että tästä hankkeesta saataisiin näkyvä ja iso juttu aikaan ja tällä hetkellä myös siltä näyttää! Vielä mahtuu jokunen mukaan ja mediapartnereita haetaan myös!

Jounin Kauppa on tunnettu erikoisista "some" tempauksista, seuraajia yrityksellä on facebookissa lähes 380 000. 

 

Sampo Kaulanen

Jounin Kauppa Oy

Liitetiedostot

www.facebook.com/jouninkauppa

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs