Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » "Hyveet ovat lisänneet lasten hyvinvointia, emme luovu niistä ikinä!"

Yllätetään yhteiskunta

"Hyveet ovat lisänneet lasten hyvinvointia, emme luovu niistä ikinä!"

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2015 klo 06:53
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Yllätetään yhteiskunnan Hyvevointia elämään -idea rakentamaan parempaa fiilistä koko Suomeen

 

 

         – Hyveet ovat lisänneet lasten hyvinvointia ja vahvistaneet

yhteisöllisyyttä enemmän ja nopeammin kuin kukaan olisi voinut odottaa. Emme luovu niistä ikinä!

 

         Näin innostuneesti kommentoi Päiväkoti Pakilan johtaja Elina Levonen kokemuksiaan Hyvevointia elämään -ideasta. Idean kokeilu käynnistettiin syyskuussa Helsingissä Päiväkoti Pakilassa, Pakilan Paloheinän ala-asteella sekä Pakilan yläasteella. Työelämässä jo testattu idea pyrkii edistämään hyvinvointia, ehkäisemään sosiaalisia ongelmia ja lisäämään oppilaiden motivaatiota koulunkäyntiä kohtaan sekä rakentamaan heidän tulevaisuuttaan yhteiskunnassa. Yleviltä kuulostavista tavoitteistaan huolimatta idea on varsin maanläheinen ja se toteutetaan lasten ja nuorten ehdoilla. Mm. yritysvalmentajana ja kirjailijana tunnettu pastori, eetikko Antti Kylliäinen on ollut idean moottorina ja hänen mukaansa se on todella saanut siivet alleen:

 

         –  Kokeilu on otettu kokeilualueellamme Pakilassa todella hienosti vastaan. Tähän mennessä idean kokeilussa ja kehittämisessä on ollut mukana jo 530 Päiväkoti Pakilan ja Pakilan Paloheinän ala-asteen lasta, n. 150 Pakilan ylä-asteen oppilasta sekä tietysti opettajat ja vanhemmat. Nyt on aika viedä idea koko Suomeen ja se tapahtuu 4.6. Espoon Kulttuurikeskuksessa järjestettävässä Yllätetään yhteiskunta Grand JAM -ideamonistamossa.

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs