Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Hallitus ja valtio » Antti Vertanen maa- ja metsätalousministeriön tietohallintojohtajaksi

Maa- ja metsätalousministeriö

Antti Vertanen maa- ja metsätalousministeriön tietohallintojohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2013 klo 14:04
Julkaisija: Maa- ja metsätalousministeriö

Valtioneuvosto on tänään nimittänyt maatalous- ja metsätieteiden kandidaatti Antti Vertasen maa- ja metsätalousministeriön tietohallintojohtajan virkaan 1.1.2014 lukien. Virkaan haki määräaikaan mennessä 75 henkilöä.

Antti Vertanen on toiminut maanmittausneuvoksen tehtävässä vuosina 2010 – 2011. Sitä ennen Vertanen työskenteli maa- ja metsätalousministeriössä tietohallintopäällikkönä, neuvotteleva virkamiehenä ja ylitarkastajana. Aiemmin hän on ollut Maanmittauslaitoksessa ylitarkastajana sekä Maanmittaushallituksessa toimistoinsinöörinä, metsänhoitajana, maanmittausinsinöörinä ja ylitarkastajana.

Tietohallintojohtaja johtaa ministeriön ja sen hallinnonalan yhteistä tietohallintoa. Hän myös osallistuu maa- ja metsätalousministeriön edustajana valtioneuvostotasolla tehtävään yhteistyöhön ja turvallisuusviranomaisten ICT -toiminnan kehittämiseen.

Maa- ja metsätalousministeriön tietohallinnon merkittävänä tulevaisuuden haasteena on uuden Luonnonvarakeskuksen toiminnan käynnistäminen 1.1.2015 sekä maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalan tieto- ja paikkatietotekniikan kehittämistehtävien kokoamishanke, ELMA-hanke. Lisäksi tietohallintojohtaja edustaa maa- ja metsätalousministeriötä valtioneuvoston tasolla käynnissä olevassa tietohallinnon ja kyberturvallisuuden kehittämisessä.

Lisätietoja maa- ja metsätalousministeriöstä:
hallitusneuvos Riitta Itkonen, p. 0295 16 2383
osastopäällikkö Pentti Lähteenoja, p. 0295 16 2485


 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs