Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Häiriötiedotteet » Korjaus tiedotteeseen Förin liikenne 10.12.2015

Turun liikennekeskus

Korjaus tiedotteeseen Förin liikenne 10.12.2015

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2015 klo 11:46
Julkaisija: Turun liikennekeskus

Kaupunkilautta Föri on saatu korjattua etuajassa ja liikennöi normaalisti 10.12 klo 11.45 eteenpäin.

Tietoja Telestestä

Teleste on kansainvälinen teknologiakonserni, joka kehittää ja tarjoaa video- ja laajakaistateknologioita sekä niihin liittyviä palveluita. Teknologiatarjontamme edistää päivittäisen elämän sujuvuutta ja turvalli-suutta. Liiketoimintamme ydin on video - videon ja datan käsittely, siirto ja hallinta. Asiakaskuntamme koostuu kaapeli- ja teleoperaattoreista sekä julkisen sektorin organisaatioista.

 

Toimintamme on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Video and Broadband Solutions ja Network Services. Mo-lemmilla alueilla olemme maailman johtavia yrityksiä ja teknologisia edelläkävijöitä. Video and Broadband Solutions keskittyy tilaajaverkkojen ja videovalvonta- ja informaatiosovellusten tuoteratkaisuihin. Network Services tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita tilaajaverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

 

Vuonna 2014 Telesten liikevaihto oli 197 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa oli yli 1400 henkilöä. Telestellä on koko maailman kattava toimipisteverkosto ja yli 90 % liikevaihdosta kertyy Suomen ulkopuolelta. Yhtiön osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lisätietoja: www.teleste.com ja @telestecorp Twitterissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs