Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Häiriötiedotteet » Kaapelityö kaventaa ajorataa Rakuunatiellä 14 - 17.12.2015

Turun liikennekeskus

Kaapelityö kaventaa ajorataa Rakuunatiellä 14 - 17.12.2015

Tiedote.
Julkaistu: 13.12.2015 klo 12:00
Julkaisija: Turun liikennekeskus

Kaivuutyö kaventaa ajorataa Rakuunatie 37 kohdalla 14 - 17.12.2015. Toinen ajokaista käytössä, paikalla liikenneopasteet. Työkoneita liikenteen seassa.

Liitetiedostot

Tietoja Telestestä

Teleste on kansainvälinen teknologiakonserni, joka kehittää ja tarjoaa video- ja laajakaistateknologioita sekä niihin liittyviä palveluita. Teknologiatarjontamme edistää päivittäisen elämän sujuvuutta ja turvalli-suutta. Liiketoimintamme ydin on video - videon ja datan käsittely, siirto ja hallinta. Asiakaskuntamme koostuu kaapeli- ja teleoperaattoreista sekä julkisen sektorin organisaatioista.

 

Toimintamme on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Video and Broadband Solutions ja Network Services. Mo-lemmilla alueilla olemme maailman johtavia yrityksiä ja teknologisia edelläkävijöitä. Video and Broadband Solutions keskittyy tilaajaverkkojen ja videovalvonta- ja informaatiosovellusten tuoteratkaisuihin. Network Services tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita tilaajaverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

 

Vuonna 2014 Telesten liikevaihto oli 197 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa oli yli 1400 henkilöä. Telestellä on koko maailman kattava toimipisteverkosto ja yli 90 % liikevaihdosta kertyy Suomen ulkopuolelta. Yhtiön osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Lisätietoja: www.teleste.com ja @telestecorp Twitterissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs