Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Yritysten ja Satakunnan ammattikorkeakoulun välinen tki-toiminta lisääntyi INNOKE-hankkeella

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Yritysten ja Satakunnan ammattikorkeakoulun välinen tki-toiminta lisääntyi INNOKE-hankkeella

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2014 klo 09:23
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kick-out -tilaisuus 9.4.2014, klo 12-16 Porin Suomalaisella Klubilla
 
Kolme vuotta – ja noin 100 yritystä ja yhteisöä hankkeen vaikutuspiirissä. Yhteistyötä on tehty viidellä todella erilaisella, mutta yhtälailla tärkeällä teema-alueella: aurinkoenergiassa, esteettömyydessä, ihmisiin kohdistuvien vaikutusten ennakoinnissa, kaatumisen ehkäisyssä ja laskennallisessa älykkyydessä.
 
Mitä saatiin aikaan?
 
Hankkeen tuloksena muun muassa kolme nuorta työllistyi yrityksiin. Aurinkoenergiatietämystä lisättiin koulutuksin niin, että Satakunnan aurinkoenergiatietämys tunnetaan jo valtakunnallisestikin. Rakennetun ympäristön esteettömyyttä parannettiin monissa paikoissa esteettömyyskartoittajien avulla. Ikääntyneiden toimintakykyyn vaikuttavaa kaatumisen ehkäisyä parannettiin käytännössä tehostetun palveluasumisen työntekijöiden kanssa. Ihmisiin kohdistuvien vaikutusten arviointia levitettiin ja juurrutettiin kunnalliseen päätöksentekoon. Lisäksi lisättiin teollisuuden tietoisuutta laskennallisen älykkyyden mahdollisuuksista tuotannon optimoinnissa.
 
Tuloksia kick-out -tilaisuudessa ja julkaisussa
 
Hankkeen tuloksista ja teemojen tulevaisuudesta Satakunnassa keskustellaan hankkeen kick-out -tilaisuudessa keskiviikkona 9. huhtikuuta Porin Suomalaisella Klubilla. Tilaisuudessa on mukana yhteistyökumppaneita sekä hankkeen teema-alueiden vastaavat.
 
Samalla julkaistaan hankkeen tuloksista ja kokemuksista raportoiva julkaisu: ”Satakunta yritystä ja yhteisöä mukana innovaatioympäristön kehittämisessä”, johon voi sähköisenä tutustua osoitteessa: http://julkaisut.netpaper.fi/2380
 
Hankkeen rahoittajana kolmen vuoden aikana toimi Satakunnan ELY-keskus.
 
Ohjelma
 
12.00–13.00      Brunssi ja verkostoituminen teemaryhmiin
13.00–14.00      Satakunta tulosta INNOKE-hankkeessa – Yhteistyökumppanit
14.00–15.30      Miten tästä eteenpäin? Työpajat teemoittain
15.30–16.00      Työpajojen tulokset
 
Media on tervetullut tilaisuuteen klo 12-14 välisenä aikana.
 
Lisätietoja
 
Tutkimuspäällikkö Anne Kärki
044 710 3471
anne.karki@samk.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs