Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Valokuvainstallaatio hiilettömän Helsingin puolesta rakentuu Maailma kylässä -festivaalilla

WWF Suomi

Valokuvainstallaatio hiilettömän Helsingin puolesta rakentuu Maailma kylässä -festivaalilla

Kutsu.
Julkaistu: 23.05.2015 klo 09:34
Julkaisija: WWF Suomi

Tervetuloa osallistumaan valokuvainstallaation tekoon Maailma kylässä -festivaalilla! Taiteilijat Jonna Kalliomäki ja Ville Silvennoinen ottavat festivaalivieraista polaroidkuvia WWF:n teltalla (G 483) ja koostavat kuvista paikan päällä kivihiiliaiheisen installaation. Installaatio välitetään myöhemmin Helsingin kaupunginvaltuustolle kannanottona hiilettömän Helsingin puolesta. 

Installaatiota tehdään Kaisaniemen puistossa Helsingissä Maailma kylässä -festivaalin aukioloaikoina: tänään lauantaina 23.5. kello 11–20 ja huomenna sunnuntaina 24.5. kello 11–18. Tapahtuma on ilmainen. 

WWF:n teltalla on mahdollisuus keskustella Helsingin energiavaihtoehdoista WWF:n asiantuntijoiden kanssa. Paikalla ovat projektityöntekijä Jere Lehtomaa lauantaina kello 14–17 sekä ilmastoasiantuntija Kaarina Kolle lauantaina kello 17–20 ja sunnuntaina 14–18. Paikalla on viikonlopun ajan myös koko joukko WWF:n kansainvälisen kehityksen asiantuntijoita. 

Lapset saavat teltassamme ilmaisen kasvomaalauksen. Lisäksi voit ladata kännykkäsi aurinkoenergialla. 

Tervetuloa! 

Lisätietoja: 
tiedottaja Kaisa Ryynänen, WWF, p. 050 345 5307, kaisa.ryynanen@wwf.fi 
https://www.facebook.com/events/1382569795216277/ 

WWF Suomi on osa laajaa, kansainvälistä WWF-verkostoa, jolla on toimistoja noin 50 maassa ja toimintaa yli sadassa maassa. Rakennamme tulevaisuuden, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs