Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Thermian edullinen maalämpöpumppu pienempiin omakotitaloihin

Thermia Lämpöpumput

Thermian edullinen maalämpöpumppu pienempiin omakotitaloihin

Tiedote.
Julkaistu: 31.03.2014 klo 08:34
Julkaisija: Thermia Lämpöpumput

Thermia Diplomat Optimum 4 sopii erinomaisesti pienempiin alle 130 m2:n taloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin.  Maalämpöinvestointi ja käyttökustannukset ovat pienemmät sekä lämpöpumpun käyttöikä pidempi. Thermia on maalämpöalan pioneereja ja on toiminut lämpöpumppualalla jo yli 40 vuotta.

Thermia Diplomat Optimum 4 on tehokas kierroslukuohjatuilla kiertovesipumpuilla toimiva maalämpöpumppu. Lämpöpumpun toimintaa hienosäädetään jatkuvasti olosuhteiden mukaan, jolloin lämpöä tuotetaan mahdollisimman tehokkaasti ja energiankulutus on alhainen. Sen avulla voi laskea lämmityskustannuksia jopa 80 %.

Thermia Diplomat Optimum 4 maalämpöpumpun hankintakustannukset sekä käyttökustannukset ovat erittäin edulliset. Thermia Diplomat Optimum 4 vaatii lyhyen energiakaivon ja itse lämpöpumpun hinta on kilpailukykyinen. Ylimääräisestä tehosta ja energiakaivon syvyydestä ei tarvitse maksaa. Suuritehoinen lämpöpumppu kuluttaa enemmän energiaa ja tulee investointi- ja käyttökustannuksiltaan kalliimmaksi. 

Usein pienempiin taloihin asennetaan turhan suuritehoinen lämpöpumppu. Tällöin lämpöpumpun käyttöikä lyhenee, koska lämpöpumppu käy pätkittäin. Lämpöpumpun käyttöiän kannalta on olennaista, että lämpöpumppu käy mahdollisimman paljon yhtäjaksoisesti. 

Thermian patentoidun TWS-tekniikan ansiosta lämminvesivaraaja täyttyy lyhyemmässä ajassa lämpimämmällä vedellä kuin perinteisellä tekniikalla. Varaajassa olevan veden korkean lämpötilan ansiosta saadaan erityisen paljon lämmintä käyttövettä.

Thermia Diplomat Optimumin 4 muihin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat vakiona oleva pehmokäynnistin, kierroslukuohjatut A-luokan kiertovesipumput, ja helppokäyttöinen ohjausautomatiikka. Lämpöpumppu on EHPA-hyväksytty ja siihen sisältyy yhteensä 6 vuoden Thermia huoltoturva, joka korvaa lämpöpumpussa mahdollisesti ilmenevät viat. Lämpöpumpusta löytyy myös matalampi versio Diplomat Duo Optimum. Se soveltuu hyvin tiloihin, joiden kattokorkeus on matala.

Lisävarusteina on saatavilla Thermia Online etäohjaus, lisävaraaja poikkeuksellisen suureen käyttöveden kulutukseen (esim. poreamme), toisen lämmityspiirin ohjaus sekä viilennys.

Avaimet käteen hinta alkaen 12 500 €. Hinta sisältää energiakaivon ja asennuksen. Tiedustelut valtuutetut Thermia jälleenmyyjät www.thermia.fi

Vapaasti julkaistavissa olevat kuvat löytyvät Thermian kotisivuilta http://www.thermia.fi/yritys/kuvat.asp.

 

Lisätiedot ja materiaalipyynnöt

Markkinointikoordinaattori Anniina Penttilä

Puh. 020 761 9687

Sähköposti anniina.penttila@thermia.fi

 

Thermia Lämpöpumput

Thermia Lämpöpumput on yksi markkinoiden johtavista lämpöpumppuvalmistajista ja maalämpöalan pioneereja. Thermia on toiminut lämmityksen parissa 90 vuotta, joista 40 vuotta lämpöpumppujen saralla. Thermian tuotevalikoimaan kuuluvat maalämpö, ilma-vesilämpöpumput sekä ilmalämpöpumput. Thermia tarjoaa valtuutettujen jälleenmyyjiensä kautta lämpöpumppuratkaisuja sekä pieniin että suuriin kiinteistöihin avaimet käteen – konseptilla. Thermian tuotekehityskeskus  ja tuotanto sijaitsevat Arvikassa, Ruotsissa. Thermia Lämpöpumpuilla on 73 miljoonan euron liikevaihto ja noin 200 työntekijää eri maissa. Lue lisää www.thermia.fi.

 

Thermia Lämpöpumput on osa Oy Danfoss Ab:ta ja kuuluu tanskalaiseen Danfoss-konserniin. Danfoss on maailman johtava energiatehokkaiden ratkaisujen toimittaja, jonka tuotteita myydään yli 100 maassa ympäri maailmaa. Konsernin liikevaihto on 4,3 miljardia euroa ja sen palveluksessa on noin 23 000 työntekijää. Lue lisää www.danfoss.fi.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs