Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Suomen suurin kiinteistöalan joukkorahoitus mahdollistaa uusiutuvan energian tuotantoa

Joukon Voima Oy

Suomen suurin kiinteistöalan joukkorahoitus mahdollistaa uusiutuvan energian tuotantoa

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 10:37
Julkaisija: Joukon Voima OyEspoon Finnooseen rakennettavan Finnoonportin toimitilakeskuksen joukkorahoituksessa on kyse vaikuttavuussijoittamisesta. Rahoittajat saavat sijoitukselleen vuotuisen 7,0 prosentin koron ja ovat mahdollistamassa rahoituksellaan muun muassa Suomen kymmenenneksi suurimman aurinkovoimalan rakentamisen osaksi Finnoonportin kiinteistöä. 
Kiinteistö Oy Finnoonportin Raimo Jokinen haluaa joukkorahoituksella tarjota tavallisille ihmisille matalan kynnyksen keinon päästä mukaan kiinteistösijoittamiseen ja samalla konkreettisen mahdollisuuden edistää uusiutuvan energian tuotantoa.

Kampanjan puolen miljoonan euron tavoitteesta rahoitettuna on nyt yli 387 000 €, mikä tekee siitä suurimman maassamme tehdyn kiinteistöalan joukkorahoituskierroksen. Finnoonporttiin ovat sijoittaneet niin tavalliset piensijoittajat ja säästäjät kuin kiinteistösijoittajatkin. Jokisen visiot monipuolisesta rahoittajakunnasta ovat toteutuneet: ”Joukkorahoittamalla kuka tahansa voi käytännössä lähteä kiinteistösijoittajaksi. Aiemmin suorissa kiinteistösijoituksissa vähimmäissijoitukset ovat olleet monien ulottumattomissa. Halusimme asettaa minimisijoituksen mahdollisimman matalalle 200 euroon tarjotaksemme mahdollisuuden matalariskisiin kiinteistösijoituksiin laajalle joukolle.”

Aurinkovoimalan ja maalämpöjärjestelmien myötä uusiutuvan energian ratkaisut ovat pienyritysten tuotanto-, logistiikka- ja toimistokäyttöön soveltuvassa Finnoonportissa suuressa roolissa. Jokinen toteaa, että rakennuttajilla on erityisasema talkoissa kestävämmän tulevaisuuden puolesta:”Rakennuttajilla on vastuu ja velvollisuus olla suunnannäyttäjinä uusiutuvan energian hyödyntämisen omaksumisessa. Enemmän kuin velvollisuutena, otan tämän kuitenkin etuoikeutena. Meillä on asema ja näin mahdollisuus olla osaltamme laittamassa ympäristön huomioivaa isoa pyörää liikkeelle, tulevat sukupolvet huomioiden.” 

Finnoonportin joukkorahoituksen järjestävän Joukon Voiman tomitusjohtaja Jukka Kajan ennakoi vaihtoehtoisten rahoitusmallien lyövän läpi Suomessa: “Joukkorahoitus tuo mukanaan läpinäkyvyyttä ja konkretiaa. Rahoittaja tietää tasan tarkkaan mihin säästönsä laittaa, mihin varat käytetään ja ketkä ovat hankkeen takana. Tällöin riskien arviointikin on helpompaa kasvottomiin kohteisiin verrattuna. Haluamme Joukon Voimassa lisätä vielä palettiin kestävän kehityksen, jolloin ihmiset pääsevät sijoituksellaan vaikuttamaan.”

Katso joukkorahoituskampanjan video:

Finnoonportin joukkorahoitus on käynnissä 16.6. saakka.

 

Raimo Jokinen, Kiinteistö Oy Finnoonportti, +358 50 500 2577, raimo.jokinen@peakgroup.fi

Jukka Kajan, Joukon Voima, +358 50 467 4740, jukka.kajan@joukonvoima.fi

Joukon Voima on kestävän energian mahdollistaja. Tarjoamme markkinapaikan, jossa uusiutuvan energian tuotantoa ja kestävää energian kulutusta edistävät hankkeet löytävät halukkaat rahoittajat.

Joukon Voimalla luomme ympäristöystävällisempää ja yhteisöllisempää tulevaisuutta, jossa päätämme yhdessä miten energiamme tuotetaan ja miten sitä kulutetaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs