Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Selvitä varautumisesi sähkökatkoihin OmavaraX-testillä

Huoltovarmuuskeskus

Selvitä varautumisesi sähkökatkoihin OmavaraX-testillä

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2014 klo 10:38
Julkaisija: Huoltovarmuuskeskus

Suomea lähestyvät syysmyrskyt uhkaavat taas aiheuttaa katkoksia sähkönjakeluun. Huoltovarmuuskeskuksen OmavaraX -testillä voit selvittää, kuinka hyvin olet varautunut, jos kotona tai mökillä sähköt katkeavat pidemmäksi aikaa. Samalla saat neuvoja, mitä voisit tehdä etukäteen, omatoimisesti varautumalla, tuollaisesta - ja muutamasta muusta samankaltaisesta - pulmatilanteesta selviämiseksi.

Nyky-yhteiskunta on erittäin riippuvainen erityisesti sähkön ja tietoliikenteen toimivuudesta. Näissä esiintyvät häiriöt saattavat heijastua moniin arkipäivän toimintoihin ja palveluihin.  Nyt kannattaa testata tilanteesi ja saada hyviä vinkkejä vastaisen varalle mm. sähkön, lämmön, tiedonsaannin, kulkemisen ja terveyden osalta.

Testiin pääsee verkkosivujemme etusivulta www.huoltovarmuus.fi 

tai suoraan osoitteella

http://huoltovarmuuskeskus.omavarax.gimletlms.com/

 

Liitetiedostot

Huoltovarmuuskeskus (HVK) on työ- ja elinkeinoministeriön hallinnonalan laitos, jonka tehtävänä on maan huoltovarmuuden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvä suunnittelu ja operatiivinen toiminta. Huoltovarmuuskeskuksen tehtävänä on yhteistyössä muiden viranomaisten ja elinkeinoelämän kanssa varmistaa, että yhteiskunnalle kriittisimmät järjestelmät toimivat kaikissa tilanteissa. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs