Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Pilkington Anti-condensation Glass huurtumista vastaan

Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

Pilkington Anti-condensation Glass huurtumista vastaan

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2012 klo 08:00
Julkaisija: Pilkington Lahden Lasitehdas Oy

Pilkington Anti-condensation Glass

Pilkington Anti-condensation Glass on erinomainen tuote joka minimoi ulkopuolisen huurtumisen esiintymisen hyvin eristävissä ikkunarakenteissa.

Koska lainsäädäntö ja markkinat vaativat yhä alhaisempaa U-arvoa eristyslaseille, ikkunoiden ulkopuolisesta huurtumisesta on tulossa yhä yleistyvä ilmiö. Markkinat paremman suorituskyvyn eristyslaseille kasvaa koko ajan ikkunarakenteiden tullessa yhä tiiviimmiksi. Tällaisten rakenteiden U-arvo alenee ja tuloksena ikkunan ulkopuolinen huurtuminen voi jossain tapauksissa lisääntyä.

Uusi Pilkington Anti-condensation Glass on erinomainen tuote joka minimoi ulkopuolisen huurtumisen esiintymisen hyvin eristävissä ikkunarakenteissa.

Ulkopuolinen huurtuminen on luonnollinen ilmiö joka muodostuu kun ikkunalasin pintalämpötila putoaa alle ulkoilman kastepisteen. Tämä voidaan nähdä usein esim. auton tuulilaseissa aamulla kirkkaan yön jälkeen. Pilkington Anti-condensation Glass –tuotteessa on ohut läpinäkyvä pyrolyyttinen pinnoite lasin ulkopinnalla mikä toimii pitämällä ulkolasin pintalämpötilan korkeampana ja täten minimoimalla huurtumisen esiintymisen. *

* Samanlaisissa olosuhteissa (sama eristyslasin Ug-arvo , lämpötila, kosteus, tuulen nopeus, ikkunan suunta jne.), Pilkington Anti-condensation Glass minimoi huurtumisen esiintymisen verrattuna samanlaiseen ikkunalasiin jossa ei ole huurtumisen estävää pinnoitetta.

Pilkington Anti-condensation Glass on saatavana eri paksuuksina, se on kestävää ja helppo käsitellä ja se voidaan laminoida, karkaista, taivuttaa ja yhdistää eristyslasirakenteisiin mahdollistaen monipuolisia ikkunasovelluksia.

Pilkington Anti-condensation Glass pitää ikkunat kirkkaampina kauemmin huurtumiselle otollisissa olosuhteissa.

 

Liitetiedostot

Pilkingtonin nimi on liitetty läheisesti lasiin jo vuodesta 1826. Vuonna 2006 japanilainen NSG Group osti Pilkington plc:n ja nimi Pilkington säilytettiin NSG Groupin rakennus- ja autolasipuolen tuotenimenä. Laajentunut NSG Group on yksi maailman suurimmista lasin ja lasituotteiden valmistajista rakennusteollisuudelle, autoteollisuudelle ja erikoislasisektorille. Valmistustoimintaa on 29 maassa, neljässä maanosassa ja myyntiä noin 130 maassa. Tilivuonna joka päättyi 31.3.2012 NSG Group raportoi myynniksi noin 5 miljardia euroa. NSG Groupin liikevaihdosta 41 % tuli Euroopasta, 29 % Japanista, 14 % Pohjois-Amerikasta ja 16 % muualta maailmasta. www.pilkington.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs