Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Oamk mukana energiatehokkuuden ja biopolttoaineiden seminaarissa Petroskoissa 10.–11.4.2014

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamk mukana energiatehokkuuden ja biopolttoaineiden seminaarissa Petroskoissa 10.–11.4.2014

Tiedote.
Julkaistu: 07.04.2014 klo 08:46
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun DHTrain-hanke (Development on an efficient support network and operation model for the municipal energy sector) järjestää yhdessä The Ministry of Construction, Housing and Communal Services, and Energy of the Republic of Karelian ja Development of cross-border biofuel infrastructure -hankkeen kanssa Energy Efficiency and Biofuels -seminaarin 10.–11.4.2014 Petroskoissa.

Seminaarissa pohditaan kaukolämpöjärjestelmän vaatimuksia, esitellään kokemuksia ja tuloksia kaukolämpöjärjestelmien erilaisista sovelluksista ja uudistamismahdollisuuksista sekä mietitään keinoja energiatehokkuuden parantamiseen. Tämän lisäksi seminaarissa käsitellään paikallisia biopolttoaineita, kuten haketta ja puupellettejä, sekä niiden tuottamista ja hyödyntämistä sekä perehdytään biopolttoaineita käyttäviin kattilalaitoksiin.

Seminaari kokoaa yhteen suomalaisten organisaatioiden ja yritysten edustajia sekä Karjalan energia-alan ja biopolttoaineiden asiantuntijoita jakamaan tietotaitoa ja kokemuksia. Samalla kehitetään naapurimaiden alan osaajien välistä yhteistyötä. Seminaarin tarkempaan ohjelmaan voi tutustua DHTrainin verkkosivuilla osoitteessa oamk.fi/dhtrain.

Seminaarin järjestävien hankkeiden tavoitteena on kehittää Karjalan alueen energiajärjestelmiä sekä lisätä paikallisten biopolttoaineiden käyttöä. Hankkeiden rahoittaja on Karelia ENPI CBC -ohjelma, jonka tavoitteena on lisätä hyvinvointia rajanylittävän yhteistyön avulla ohjelma-alueella Kainuussa, Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Karjalan tasavallassa.

Lisätietoja: projektipäällikkö Katja Tuukkanen, katja.tuukkanen@oamk.fi, 010 272 5014

Liitetiedostot

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs