Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Martela valitsi Nummelan Aluelämmön kaukolämmön toimittajaksi

Adven Oy

Martela valitsi Nummelan Aluelämmön kaukolämmön toimittajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2014 klo 12:04
Julkaisija: Adven Oy

Nummela 25.2.2014 – Kaukolämpöyhtiö Nummelan Aluelämpö Oy solmi kaukolämpösopimuksen Martela Oyj:n kanssa. Lämmöntoimitus Martelalle alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa.

Nummelan Aluelämpö panostaa vahvasti uusiutuvien kotimaisten ja paikallisten polttoaineiden, kuten metsähakkeen käyttöön energian hankinnassa. Biopolttoaineiden käyttö mahdollistaa kilpailukykyisen energianhinnan ja ympäristön kannalta myönteisen toiminnan. Tämä oli myös Martelalle tärkeä peruste omaa energiaratkaisua valittaessa.

-       Solmitun sopimuksen myötä yrityksemme hiilidioksidipäästöt vähenevät jopa 87 % ja energiakustannukset pienenevät entiseen verrattuna. Olemme Vihdin kunnan suurin yksityinen työantaja ja valitsemalla lämmöntuotantoomme kaukolämmön lisäämme myös kunnan ympäristömyötäisyyttä, kertoo Pasi Rautiainen, Martelan tehdaspäällikkö.

-       Solmittu sopimus vahvistaa Nummelan Aluelämmön kasvutavoitteita Vihdin Nummelassa. Nummelan Aluelämpö on rakentanut lähes 20 kilometriä kaukolämpöverkkoa. Kaukolämpösopimuksia meillä on jo yli 100 ja vahva kasvu jatkuu. Kaukolämpö on tehokas, helppo ja ympäristöystävällinen tapa kiinteistöjen lämmittämiseen, kertoo Jarmo Kuosa, Nummelan Aluelämmön toimitusjohtaja.

Adven on luotettavia energiaratkaisuja ja kaukolämpöä toimittava energiayritys. Advenin toiminta perustuu asiakkaiden tarpeisiin räätälöityihin kokonaisratkaisuihin, joiden avulla energia tuotetaan luotettavasti, kustannustehokkaasti ja ympäristövaikutukset minimoiden. Advenin tuotteita ovat mm. teollisuushöyry ja -kylmä, lämpö, jäähdytysratkaisut, kaasu, sekä sähkö. Advenin liikevaihto vuonna 2012 oli 186 M€. Lisätietoja www.adven.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs