Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Lisää verkkopalveluja: Tripower parantaa kolmen sähköyhtiön asiakaspalvelua

Logica

Lisää verkkopalveluja: Tripower parantaa kolmen sähköyhtiön asiakaspalvelua

Tiedote.
Julkaistu: 27.02.2012 klo 09:02
Julkaisija: Logica

Sähköyhtiöiden yhteinen palveluyhtiö Tripower Oy korvaa Keravan Energian, Nurmijärven Sähkön ja Mäntsälän Sähkön asiakastietojärjestelmät IT-palveluyritys Logican energiaratkaisulla. Sähköyhtiöt parantavat sähkömittareiden etäluennan ja laskutuksen yhteispeliä sekä tarjoavat monipuolisempia verkkopalveluja ja henkilökohtaisempaa hinnoittelua asiakkailleen.

Sähköyhtiöiden asiakkaille uudistus näkyy parempana palveluna. Esimerkiksi verkkopalvelujen tarjonta kasvaa merkittävästi. Jatkossa sähkönkäyttäjät voivat tehdä verkossa muun muassa sähkösopimuksen tai muuttoilmoituksen ja seurata nykyisen sopimuksen tilaa, hintoja ja voimassaoloa.

”Asiakkaamme ovat tottuneet hoitamaan pankkiasiansa verkossa. Nyt sama joustavuus toteutuu myös sähkön ja lämmön osalta. Yritykset voivat tehdä asiakkailleen räätälöidympiä tarjouksia ja saada kustannussäästöä automatisoinnista ja virheiden vähenemisestä”, kertoo Tripower Oy:n toimitusjohtaja Lauri Laine.

Reaaliaikaisen tiedon avulla energian käyttäjät ja myyjät voivat optimoida toimintaansa kustannustehokkaalla ja kestävää kehitystä tukevalla tavalla. Energia-alalla toimivalle yritykselle reaaliaikainen tieto markkinoista on menestyksen edellytys.

”Sähkön hinta vaihtelee jatkuvasti. Nyt kun järjestelmä seuraa toimintaa automatisoidusti, yhtiöt pystyvät reagoimaan nopeasti muutoksiin. Aiemmin jouduimme yhtiöissä toimimaan pitkälti jäykkien tietojärjestelmien ehdoilla, mutta nyt voimme kaikki kehittää asiakaspalveluamme ja muitakin toimintaprosessejamme innovatiivisesti”, sanoo Laine.

Tripower edellytti uudelta järjestelmältä muokattavuutta. Valittu järjestelmä on muokattavissa markkinatilanteen ja mahdollisten sääntelyyn liittyvien muutosten mukaan.

”Pohjoismaisten sähkömarkkinoiden ennakoidaan avautuvan viiden vuoden sisällä, ja silloin kansainvälistyvät markkinat vaativat uusia ominaisuuksia myös sähköyritysten toiminnanohjausjärjestelmiltä. Meille on tärkeää auttaa energia-alalla toimivia asiakkaitamme menestymään myös uusilla pohjoismaisilla markkinoilla. Seuraamme alan kehitystä tarkkaan, jotta voimme yhdessä hioa järjestelmiä ja palvelujamme vastaamaan tulevia tarpeita”, kertoo Logican Business Consulting -liiketoiminnan johtaja Henry Nieminen.

Logican energia-alan kokonaisratkaisu perustuu Microsoftin Kolibri for Dynamics -toimialaratkaisuun. Uusi palvelu otetaan käyttöön Nurmijärvellä ja Mäntsälässä ensi vuonna.

Lisätietoa

Lauri Laine
Toimitusjohtaja
Tripower Oy
puh. 050 386 2217
lauri.laine (at) nurmijarvensahko.fi

Henry Nieminen
Johtaja, Business Consulting
Logica
puh. 040 827 9622
henry.nieminen (at) logica.com

 

Tripower Oy

Tripower Oy:n omistavat Keravan Energia -yhtiöt (Keravan Energia Oy ja Etelä-Suomen Energia Oy), Mäntsälän Sähkö Oy, Nurmijärven Sähkö Oy ja Porvoon Energia Oy:n omistama Porvoon Sähköverkko Oy. Yhtiön tehtävänä on palvella osakkaitaan energia- ja siirtoliiketoimintaa koskevissa tehtävissä sekä tietohallintapalveluissa. Yhteistyötä pyritään tekemään kaikissa niissä asioissa, joissa siitä on hyötyä osakkaille ja heidän asiakkailleen. Yhtiö toimii omakustannusperiaatteella ja kevyellä organisaatiolla tukeutuen osakkaiden osaamiseen ja tietotaitoon.

Logica on IT-palveluyritys, joka yhdistää ihmiset, liiketoiminnan ja teknologian mahdollisuudet. Palveluksessamme on 41 000 henkilöä, joista Suomessa 3 200. Konsultoimme asiakkaitamme toiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Asiakkainamme on johtavia eurooppalaisia yrityksiä ja julkishallintoa. Sitoudumme pitkään yhteistyöhön ja perehdymme asiakkaidemme toimintaan. Innovatiivisten palveluiden avulla tuotamme asiakkaillemme arvoa. Logica on listattu Lontoon ja Amsterdamin pörsseissä. Lisätietoja www.logica.fi ja www.logica.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs