Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » KUTSU ELENIAN TIEDOTUSTILAISUUTEEN SÄHKÖKATKOISTA TÄNÄÄN KLO 13

Elenia

KUTSU ELENIAN TIEDOTUSTILAISUUTEEN SÄHKÖKATKOISTA TÄNÄÄN KLO 13

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2015 klo 11:59
Julkaisija: Elenia

Sähköverkkoyhtiö Elenia järjestää tänään klo 13 tiedotustilaisuuden sähkökatkotilanteesta yhtiön toimipaikassa Tampereella Patamäenkatu 7. 

Eilisillan ja yön lumentulo on pahentanut sähkökatkotilannetta entisestään. Elenia on aamupäivällä pitänyt verkkoalueensa pelastuslaitosten sekä pahimmista katkoista kärsivien kuntien kanssa yhteispalaverin. Tässä tapaamisessa on sovittu toimenpiteistä sähkökatkotilanteen pitkittyessä. Lisäksi Elenia on ollut yhteydessä mm. teleoperaattoreihin ja VR:ään tilanteen vakavuuden vuoksi. 

Tiedotustilaisuudessa antaa tilannekatsauksen Elenian verkkojohtaja Jorma Myllymäki ja Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä päällikkö Mika Salmela. Mukana on myös Ruoveden kunnanjohtaja Eeva Kyrönviita sekä kuntien terveyspalvelutuotannon edustajana Pihlajalinnasta johtava lääkäri Sanna Määttänen.

Tiedotustilaisuuteen voi osallistua myös puhelimitse : 09 85607002  Neuvottelutunnus: 488238

Tervetuloa!

Heini Kuusela-Opas, viestintäjohtaja, 040 5624335, Elenia Oy

Elenia Oy palvelee 415 000 kotitalous-, yritys- ja yhteiskunta-asiakasta yli sadan kunnan alueella Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Huolehdimme sähköverkon toimivuudesta ja uudistamisesta, rakennamme sähköverkkoa ja -liittymiä kumppaniyhtiöittemme kanssa. Mittaamme asiakkaidemme sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille. Lisäksi kehitämme tulevaisuuden sähköverkkoa uutta teknologiaa hyödyntäen. Toimimme ympäristöstä huolehtien ja edistämme Suomen sähkömarkkinoiden kehitystä. 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs