Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Ilmalämpöpumppujen myynti kuumeni

Scanoffice Oy

Ilmalämpöpumppujen myynti kuumeni

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2014 klo 08:30
Julkaisija: Scanoffice Oy

Kolean alkukesän jälkeen ilmalämpöpumppujen myynti lähti räjähdysmäiseen kasvuun.

Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen tilastojen mukaan Suomessa ostettiin ilmalämpöpumppuja ensimmäisen puolen vuoden aikana samaan tahtiin kuin viime vuonna. Heinäkuussa myynti tuplaantui.

Heinäkuussa alkaneet, viisi viikkoa kestäneet historialliset helteet aiheuttivat valtaisan kysyntäpiikin alan johtavassa maahantuontiliikkeessä Scanoffice Oy:ssä. Scanoffice Oy tuo maahan mm. Mitsubishi Electric  -ilmalämpöpumppuja sekä huoneilmajäähdyttimiä.

"Myynti todellakin kaksinkertaistui tavalliseen kesään nähden, kun helteet jatkuivat viikosta toiseen”,  toteaa myynti- ja markkinointijohtaja Pasi Hirvijärvi Scanoffice Oy:stä.

Kysyntäpiikki aiheutti monille maahantuojille ja asennusliikkeille myös ongelmia. Maahantuojat tilaavat laitteet valmistajilta etukäteissuunnitelmien mukaisesti. Niiden perusteella tuotantosuunnitelmiin otetaan tietty määrä laitteita kuukausittain kullekin asiakkaalle, eikä sovituista tilausmääristä voi tehtaiden kanssa juurikaan neuvotella. Äkillisen kysyntäpiikin vuoksi monilta tyhjenivät varastot ja koneet loppuivat kesken. Asennuspuolella jonot venyivät joillakin paikkakunnilla jopa kuuden viikon mittaisiksi.

Myös Scanoffice Oy:n koko puskurivarasto myytiin loppuun muutamassa helleviikossa. Varsinainen sesonki ilmalämpöpumpuille on syys–lokakuussa, kun lämmityskausi alkaa. Silloin viimeistään mattimyöhäisetkin aktivoituvat ja muistavat ilmalämpöpumpun, joka yleensä hankitaan omakotitalon tai rivitalon lisälämmönlähteeksi. Tänä syksynä koneista saattaa olla hienoista pulaa. Mahdollisesta odotusajasta huolimatta, hankinta kannattaa. Energiakustannuksissa syntyy selviä säästöjä ja sisäilmaa voi lämmittää tai viilentää olosuhteiden mukaan.

Lisätietoja:  Mikko Sandberg, puh. 040-556 2929 , mikko.sandberg@scanoffice.fi

Liitetiedostot

-----------------------------------------------------------------------------------

 on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista lämpöpumppujen- ja ilmakäsittelylaitteiden maahantuonti- ja tukkuliikkeistä. Scanofficella on alan paras asiantuntemus sekä laajin lämpöpumppuvalikoima;  ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä kiinteistölämpöpumput.  Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista ja toimimme koko Skandinavian alueella. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina itse sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa. Vantaalla sijaitseva suomalainen yhtiö on perustettu vuonna 1984. Liikevaihto vuonna 2013 oli 30,9 miljoonaa euroa. 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs