Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Ilma-vesilämpöpumppujen myynti kasvanut rajusti. Kuluttajille huomattavia säästöjä.

Scanoffice Oy

Ilma-vesilämpöpumppujen myynti kasvanut rajusti. Kuluttajille huomattavia säästöjä.

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2015 klo 08:45
Julkaisija: Scanoffice Oy

Ilma-vesilämpöpumppujen myynti kasvanut rajusti. Kuluttajille huomattavia säästöjä.

 

Ilma-vesilämpöpumppujen myynti on viime vuosina kasvanut rajusti Suomen markkinoilla. Ilma-vesilämpöpumppujen suurimpia etuja ovat edistyksellinen tekniikka sekä laitteiden asennuksen helppous. Lämpöpumppu tuottaa lämpöä kompressoritekniikalla jopa -28 asteen olosuhteissa. Laite voidaan asentaa helposti olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle, eikä reikiä maaperään tarvitse porata. Rahaa ja energiaa säästyy.

 

Uudessa Ecodan Next Generation –mallisarjassa merkittäviä parannuksia. Maksimaalinen lämpö minimaalisella lisäenergialla.

 

Lämpöpumppualan merkittävin toimija Suomessa, Scanoffice Oy, on tuonut markkinoille uudistuneen, entistä tehokkaamman Mitsubishi Electric Ecodan Next Generation -mallisarjan. Täysin uusi säätöjärjestelmä käyttää muita järjestelmiä vähemmän energiaa lämpöenergian tuottamiseen ja tämä tuo talon omistajalle suuria säästöjä.

 

Ecodanin ilma-vesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteritekniikalla ja siinä on myös uusinta tekniikkaa oleva varaaja.  Uudessa Ecodanissa käyttöveden tuotannon tehokkuus on parantunut, jopa 17,5% edelliseen malliin verrattuna. Käyttövesi valmistetaan  tehokkaan lämmönvaihtimen avulla, jonka ansiosta koko laitteiston hyötysuhde on aikaisempaa parempi.

 

Ecodan Next Generation -sarjassa on useita eri malleja ja kokoluokkia. Sopiva laitekokonaisuus on helppo löytää eri kohteisiin. Sisäyksikkö on kompaktin kokoinen ja on voidaan asentaa myös mataliin tiloihin. Varaajaan mahtuu 200 litraa vettä ja sen sisäyksikkö on helppo kytkeä olemassa olevan varaajan ja lämmitysjärjestelmän rinnalle.

 

Uuteen Ecodaniin on saatavissa MelCloud WiFi-etäohjaus. Ilma-vesilämpöpumppua voidaan MelCloudin avulla ohjata matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 

Osa Ecodan Next Generation -sarjan malleista on mahdollista varustaa myös aurinkokeräimillä asentamalla laitteen rinnalle aurinkokierukalla varustettu varaaja.

 

Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluihin ja järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Ecodan-tekniikka tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä. Järjestelmän ansiosta hiilidioksidipäästöjä syntyy 30–50 prosenttia vähemmän kuin tavallisesta lämmitysjärjestelmästä.

 

Lisätietoja:  Reijo Huurinainen, 045-635 8633, reijo.huurinainen@scanoffice.fi

Lataa Ecodan tuotekuva.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 on Pohjoismaiden suurin lämpöpumppujen- ja ilmakäsittelylaitteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Scanoffice Groupille on alan paras asiantuntemus sekä laajin lämpöpumppuvalikoima;  ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, poistoilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä kiinteistölämpöpumput.  Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa kylmä- ja LVI-alan urakoitsijoista ja toimimme koko Skandinavian alueella. Valitsemme tuotevalikoimaamme ainoastaan alan parhaat ja luotettavimmat merkkituotteet. Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi testaamme tuotteet aina Scanoffice Groupin omassa testilaboratoriossa sekä osan yhteistyössä VTT:n kanssa. Vantaalla sijaitseva suomalainen yhtiö on perustettu vuonna 1984. Liikevaihto vuonna 2014 oli yli 34,5 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs