Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » IBM:n palvelu pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä

IBM

IBM:n palvelu pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä

Julkaistu: 23.02.2009 klo 09:13
Julkaisija: IBM

IBM:n uusi Strategic Carbon Management -konsultointipalvelu auttaa yrityksiä analysoimaan energiankäyttöään ja hiilidioksidipäästöjään kaikilla liiketoiminnan tasoilla - niin paikallisessa kuin maailmanlaajuisessakin toiminnassa.

IBM:n uusi Strategic Carbon Management -konsultointipalvelu auttaa yrityksiä analysoimaan energiankäyttöään ja hiilidioksidipäästöjään kaikilla liiketoiminnan tasoilla - niin paikallisessa kuin maailmanlaajuisessakin toiminnassa.

IBM Strategic Carbon Management -konsultointipalvelu auttaa organisaatioita kehittämään entistä tehokkaampia strategioita energiankäyttöön ja hiilidioksidipäästöjen hallintaan. Samalla liiketoiminnan tehokkuus paranee ja tuotantokulut pienenevät. Annettujen suositusten avulla yritys voi jopa puolittaa hiilidioksidipäästönsä ja niihin liittyvät kulut.

Strategia voidaan suunnitella yksittäiselle halutulle liiketoiminnan osa-alueelle, kuten jakelu, tuotanto, toimitilat ja IT-järjestelmät tai laajentaa kattamaan koko yrityksen toiminta. Strategic Carbon Management -palvelu liittää energia- ja ympäristöstrategiat olennaiseksi osaksi yrityksen liiketoimintastrategiaa. Tämän avulla yritysjohto saa entistä selkeämmän käsityksen siitä, mitä energiankäyttö- ja päästöstrategioiden avulla halutaan todella saavuttaa.

Palvelu auttaa myös analysoimaan strategian pohjalta tehtyjen energiankäyttö- ja päästöaloitteiden taloudellisia vaikutuksia ja hyötyjä yritykselle. Konsultointipalvelu hyödyntää IBM:n Component Business Model -menetelmää, jonka avulla yrityksen toiminnot puretaan loogisiin osiin ja analysoidaan suurimmat päästö- ja energiankulutusalueet. IBM Strategic Carbon Management -konsultointipalvelun avulla voidaan näin määrittää yrityksen ympäristöasioiden tila, kartoittaa vaadittavat korjaustoimet ja asettaa tavoitteet kehitystoimenpiteille.

Nyt julkistettu Strategic Carbon Management -konsultointipalvelu on osa IBM:n konsultointipalveluja, joiden tarkoitus on auttaa yrityksiä kehittämään yhteiskuntastrategiastaan luonnollinen ja toimiva osa liiketoimintaa.

Laajempi englanninkielinen tiedote.


Lisätietoja IBM:stä (NYSE: IBM) Internetissä:
www.ibm.com/fi
Lisätietoja IBM:n CSR-tutkimuksesta Internetissä:
www.ibm.com/gbs/csrstudy
Lehdistömateriaalit Internetissä:
www.thenewsmarket.com/ibm

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs