Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Haku TAMKin englanninkieliseen koulutukseen alkaa 7. tammikuuta

Tampereen ammattikorkeakoulu

Haku TAMKin englanninkieliseen koulutukseen alkaa 7. tammikuuta

Tiedote.
Julkaistu: 02.01.2015 klo 06:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulussa alkaa syksyllä 2015 kolme englanninkielistä tutkintokoulutusta. Bachelor-tutkintoja on tarjolla median ja taiteen, energia- ja ympäristötekniikan sekä kansainvälisen liiketoiminnan aloilla. Koulutuksiin haetaan korkeakoulujen yhteishaussa 7.–27.1.2015.

Bachelor-opinnot toteutetaan päiväopiskeluna, ja opiskelemaan voivat hakea niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin opiskelijat. Opinnot alkavat elokuussa ja kestävät keskimäärin 3,5–4 vuotta.

Hakukohteina TAMKissa ovat

Degree Programme in Media and Arts, johon on haettavana 48 aloituspaikkaa. Koulutuksen tarjoamat opintopolut ovat Interactive Media, Music Production ja Fine Art. Opiskelijoiden tukikohtana on uusi Mediapolis-kampus Tampereen Tohlopissa.

Degree Programme in Energy and Environmental Engineering, haettavana on 30 aloituspaikkaa. Kansainvälinen tutkinto perehdyttää laajasti ympäristöalan suunnitteluun, johtamiseen ja lainsäädäntöön.

Degree Programme in International Business, haettavana on 60 aloituspaikkaa. Ensimmäisen vuoden jälkeen opiskelija voi valita erikoistumisalueeksi joko International Business tai Tourism.

Lisätietoa koulutuksista, sisällöistä sekä niihin hakemisesta saa TAMKin nettisivuilta www.tamk.fi.

Myöhemmin keväällä voi hakea myös ylempään AMK-tutkintoon käsikirjoittamisessa, Master’s Degree in Screenwriting.  Haku tähän koulutukseen toteutetaan erillishakuna 17.3.–9.4.2015.

 

Lisätietoa:

hakijapalvelut@tamk.fi, p. 03 245 2395

Degree Programme in Media and Arts: koulutuspäällikkö Timo Kivikangas, timo.kivikangas@tamk.fi, p. 040 869 8840

Degree Programme in Energy and Environmental Engineering: koulutuspäällikkö Eeva-Liisa Viskari, eeva-liisa.viskari@tamk.fi, p. 040 846 9452

Degree Programme in International Business: koulutuspäällikkö Irja Pietilä, irja.pietila@tamk.fi, p. 050 597 7515

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs