Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Hakki Pilke esittelee automaattisen ketjunkiristimen klapikoneille

Maaselän Kone Oy

Hakki Pilke esittelee automaattisen ketjunkiristimen klapikoneille

Tiedote.
Julkaistu: 01.07.2015 klo 07:00
Julkaisija: Maaselän Kone Oy

Hakki Pilke esittelee patentoidun AC10 - automaattisen ketjunkiristimen Farmari 2015 –maatalousnäyttelyssä 2.-4.7.2015 Joensuussa. AC 10 on saatavilla jälkiasennettavana lisävarusteena Hakki Pilke Easy 38 klapikoneeseen loppuvuodesta 2015 ja muihin Hakki Pilkeen ammattikäyttöön tarkoitettuihin malleihin vuoden 2016 aikana. AC 10 korvaa koneen manuaalisen ketjun kirityksen.

AC 10 pitää ketjun aina oikealla kireydellä ehkäisten ketjua löystymästä ja katkeamasta sahattaessa vaihtelevan kokoista ja kovuista puuta. Optimaalinen ketjun kireys parantaa sahausnopeutta ja pidentää ketjun ja laipan käyttöikää. Ketjun vaihtaminen onnistuu helposti ja nopeasti käyttämällä vain yhtä työkalua.

Hakki Pilke klapikoneiden valmistaja Maaselän Kone on kehittänyt automaattisen ketjunkiristimen parantaakseen ammattikäyttöön suunniteltujen klapikoneiden tehokkuutta. AC 10 takaa ketjun jatkuvan optimaalisen kireyden ja mahdollistaa helpon ja nopean ketjunvaihdon. Valmistaja lupaa, että ketju voidaan vaihtaa neljässäkymmenessä sekunnissa. Tuotekehitystiimin tavoite oli suunnitella tuote, joka olisi hintaluokassaan kaikkien saatavilla. Markkinoiden olemassa olevat kiristysmekanismit maksavat muutamia tuhansia euroja, kun AC 10:n myyntihinta tulee olemaan noin 500 euroa.

 

Lisätietoja:
Essi Gregori, Tuotemarkkinointi
Puh. 0509107782,
essi.gregori@maaselankone.fi
 

Lisätietoja saat myös liitteenä olevasta esitteestä ja osastoltamme (Kk2) 337 Farmari 2015 – näyttelyssä. Katso video tästä.

Liitetiedostot

Maaselän Kone Oy on vuonna 1983 perustettu metalliteollisuusyritys, joka toimii Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Yritys on koko historiansa ajan keskittynyt maa- ja metsätalouskoneiden valmistukseen ja markkinointiin tuotemerkkinään Hakki Pilke klapikoneet ja VarmoLift rehunkäsittelylaitteet. Toiminta-ajatuksena on suunnitella, valmistaa ja markkinoida teknisesti yksinkertaisia ja toimintavarmoja työkoneita helpottamaan maa- ja metsätalouden töitä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs