Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Fortumin sähköautosivustolle tunnustuksia maailmalta

Fortumin sähköautosivustolle tunnustuksia maailmalta

Julkaistu: 06.04.2009 klo 14:12
Julkaisija:

Fortumin maaliskuussa avattu sähköautosivusto ’Puhtaamman autoilun puolesta’ on valittu 24. maaliskuuta Design Licksin ja 5. huhtikuuta FWA:n päivän sivustoksi. FWA (Favourite Website Awards) on alan arvostetuin ja kävijämäärältään suosituin verkkosivusto, joka arvioi ja palkitsee sisällöltään, ulkoasultaan ja käytettävyydeltään esimerkillisiä digituotantoja maailmalta. Sivustolla vierailee kuukausittain noin 1,5 miljoonaa kävijää.

Fortumin maaliskuussa avattu sähköautosivusto ’Puhtaamman autoilun puolesta’ on valittu 24. maaliskuuta Design Licksin ja 5. huhtikuuta FWA:n päivän sivustoksi.

FWA (Favourite Website Awards) on alan arvostetuin ja kävijämäärältään suosituin verkkosivusto, joka arvioi ja palkitsee sisällöltään, ulkoasultaan ja käytettävyydeltään esimerkillisiä digituotantoja maailmalta. Sivustolla vierailee kuukausittain noin 1,5 miljoonaa kävijää. Ennen Fortumia saman tunnustuksen on saanut vain kymmenkunta suomalaista työtä viimeisen 10 vuoden aikana.   

Sähköautosivustolla kävijä voi osallistua virtuaalisen koeajoon ja testata sähköauton ominaisuuksia, ottaa kantaa, esittää kysymyksiä asiantuntijoille ja lukea aiheesta lisää. Samalla Fortum kertoo tarkemmin, miksi ja miten Fortum osallistuu sähköautoilun edistämiseen ja mitä hyötyä siitä olisi esim. EU:n kansallisten päästötavoitteiden saavuttamiselle. Sivusto on osa Fortumin kevään sähköautokampanjaa, joka näkyy mm. televisiossa ja aikakauslehdissä. Sivustolla on käynyt ensimmäisen kuukauden aikana lähes 65 000 eri kävijää.

Osallistuminen sähköautoilun kehitystyöhön tukee Fortumin kestävän kehityksen tavoitteita ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Liikenne aiheuttaa merkittävän osan maailman hiilidioksidipäästöistä. Polttomoottoriautoihin verrattuna sähköautot ovat vähäpäästöisempiä. Jos autoon ladattava sähkö tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä, kuten Fortumin Norppasähkö, voi autolla ajaa jopa täysin päästöttömästi.

Fortumin sähköautosivuston ovat suunnitelleet mainostoimisto Dynamo ja tuotantoyhtiö Great Apes.

www.fortum.fi/sahkoauto
www.thefwa.com
www.designlicks.com

Lisätietoja:

Fortum
Susanna Serlachius-Pressler, brändijohtaja, puh. 050 452 5226, susanna.serlachius@fortum.com

Dynamo
Tommi Opas, johtaja/digitaaliset palvelut, puh. 040 183 3256, tommi.opas@dynamo.fi

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs