Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Fennovoima vastasi ministeriön selvityspyyntöön

Fennovoima Oy

Fennovoima vastasi ministeriön selvityspyyntöön

Tiedote.
Julkaistu: 06.07.2015 klo 16:49
Julkaisija: Fennovoima Oy

Työ- ja elinkeinoministeriö pyysi 1.7. selvitystä koskien Voimaosakeyhtiön uutta omistajaa, kroatialaista Migrit Solarna Energija d.o.o:ta, sen emoyhtiötä sekä yhtiön omistajia ja heidän taustatietoja. Fennovoima on saanut pyydetyt tiedot pääomistajaltaan Voimaosakeyhtiö SF:ltä ja toimittanut selvitykset ministeriöön. Uuden Voimaosakeyhtiö SF:n omistajan lisäksi Fennovoiman toimittama selvitys sisälsi tietoja osakkeenomistajien määräysvallan jakautumisesta sekä Voimaosakeyhtiössä että Fennovoimassa. Toimitettu selvitys ei ole julkinen, koska se sisältää asianosaisten henkilötietoja sekä kaupallisesti luottamuksellisia tietoja.

Työ- ja elinkeinoministeriön pyytämä lisäselvityspyyntö liittyy Fennovoiman 30.6. toimittamaan rakentamislupahakemukseen, jonka liitteenä oli selvitys Voimaosakeyhtiö SF:n omistuksesta.

Lue Voimaosakeyhtiö SF:n tiedote aiheesta:http://www.voimaosakeyhtio.fi/?page_id=14

Lisätietoja:

Voimaosakeyhtiö SF:n toimitusjohtaja Elina Engman vastaa Voimaosakeyhtiöön ja osakkaisiin liittyviin kysymyksiin, puh. 050 351 4673.

Fennovoiman rakentamislupahakemukseen ja hankkeeseen liittyvät lisätiedot Fennovoiman viestintäjohtaja Maira Kettuselta puh. 020 757 9213.

Fennovoima rakentaa Suomeen uutta ydinvoimaa, jolla tuotetaan kohtuuhintaista sähköä elinkeinoelämälle ja kotitalouksille, parannetaan Suomen sähköomavaraisuutta ja lisätään kilpailua sähkömarkkinoilla.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs