Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Energia- ja rakennusalan ammattilaisille uusinta tietoa energiankäytöstä avoimilla verkkokursseilla

Tampereen ammattikorkeakoulu

Energia- ja rakennusalan ammattilaisille uusinta tietoa energiankäytöstä avoimilla verkkokursseilla

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2016 klo 07:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun ja VirtuaaliAMK-verkoston koordinoima Uutta avointa energiaa -hanke (ESR) käynnistää syksyllä kaksi energia- ja rakennusalan avointa verkkokurssia (MOOCia) energia- ja rakennusalan ammattilaisille. Koulutusten aiheina ovat Kestävät energiaratkaisut ja Lähes 0-energiarakentaminen.

Kestävät energiaratkaisut -täydennyskoulutuksella edistetään tavoitteita, jotka liittyvät vähähiiliseen talouteen, uusiutuvaan energiantuotantoon, jakeluun ja käyttöön sekä energia- ja materiaalitehokkuuteen. Koulutuksen aihepiireinä ovat aurinkoenergia, bioenergia, lämpöpumput ja tuulivoima.

Lähes 0-energiarakentaminen -täydennyskoulutuksella päivitetään rakennusalan ammattilaisen tiedot uusista rakennusten energiankäyttövaatimuksista.

- Koulutuksen sisältönä meillä on rakennusalan kuuma peruna, jonka kypsymistä odotellaan. Kansallinen lainsäädäntö on luvattu syksyksi ja siihen liittyvän osaamisen kehittämisessä aiomme olla eturintamassa, kertoo koulutuksen vastuuopettaja, lehtori Eero Kulmala TAMKista.

Ilmoittautuminen koulutuksiin on auennut osoitteissa

Kestävät energiaratkaisut

Lähes 0-energiarakentaminen

Kolmivuotisessa Uutta avointa energiaa -hankkeessa kehitetään uudentyyppinen, ketterä AgileAMK-malli, joka auttaa korkeakouluja vastaamaan kustannustehokkaasti työelämän muuttuviin koulutustarpeisiin.

Hankkeen osatoteuttajina ovat seuraavat ammattikorkeakoulut: Arcada, Centria, Haaga-Helia, KAMK, Novia, OAMK, LAMK, Turun amk ja SAMK.

 

Lisätietoa avoimista verkkokursseista:

Kestävät energiaratkaisut, Marko Kukka, marko.kukka(at)samk.fi, p. 044 710 3185

Lähes 0-energiarakentaminen, Eero Kulmala, eero.kulmala(at)tamk.fi, p. 040 630 2141

uusiavoinenergia.fi

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs