Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » EMC EMATOR ON PUTKIBAROMETRIN PARAS

EMC Talotekniikka

EMC EMATOR ON PUTKIBAROMETRIN PARAS

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2011 klo 07:18
Julkaisija: EMC Talotekniikka

EMC EMATOR ON PUTKIBAROMETRIN PARAS

EMC Emator Oy on Isännöintiliiton tuoreen putkibarometrin mukaan selkeästi Suomen paras putkiremontoija. Parhaan yleisarvosanan saanut yritys otti ykkössijat myös kolmessa muussa mitatusta neljästä tekijästä. Heikoimmillaankin EMC Emator jäi vain niukasti kakkoseksi.

Parhaat pisteet ja suurimman eron kilpailijoihin EMC Emator sai aikataulujen pitävyydessä. Yrityksen arvosana asteikolla 15 nousi 3,96:een. Kakkossijaan riitti 3,67. Heikoin joutui tyytymään 3,07:een.

Lähelle 4:ää EMC Ematorin arvosanat nousivat myös arvioitaessa yrityksen palvelun laatua, kustannusten ennakoitavuutta sekä tuotteiden teknistä laatua.

30 vuotta ja aina ajallaan

EMC Emator on tehnyt putkiremontteja lähes 30 vuotta. Tänä aikana on tehty yli 100 merkittävää kohdetta, joista remontoitavia huoneistoja on ollut muutamasta satoihin. Näistä on kertynyt yhteensä tuhansia ajallaan ja korkealaatuisesti saneerattuja huoneistoja.

Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä putkibarometrin tuloksiin. Meidän tapamme tehdä putkiremontteja korostaa nopeutta ja asiakasystävällisyyttä. Olemme tehneet remontteja pian 30 vuotta, ja kaikki kohteemme ovat valmistuneet aikataulussa. On hienoa, että juuri nämä meille tärkeimmät kohdat nousivat barometrissa hyvistä arvosanoista parhaiksi, toteaa toimialajohtaja Juha Silovaara EMC Ematorista. 

Korkeiden arvosanojen lisäksi barometri kertoo Silovaaran mielestä EMC Ematorin kohdalla vahvasti todellisuudesta, ei tyhjistä mielikuvista.

Barometrin mukaan yrityksemme valtakunnallinen tunnettavuus ei ole kovin hyvä, eikä yhtiömme ole koskaan ollut vahva mainostaja. Niinpä niillä, jotka ovat toimintaamme arvioineet, täytyy olla meistä todellista kokemusta.

Isännöintiliiton putkibarometriin vastasi 382 isännöitsijää vuodenvaihteessa 2010-2011. Arvioitavia yrityksiä oli mukana 14.

Lisätiedot:
Toimialajohtaja Juha Silovaara, puh. 0400 801 272, juha.silovaara@emctalotekniikka.fi EMC Emator Oy,    Hankasuontie 9, 00390 Helsinki

EMC Emator Oy on osa EMC Talotekniikka Oy:tä, joka on monipuolisia talotekniikan palveluja tuottava valtakunnallinen konserni. Se muodostui vuonna 2007, kun merkittäviä alueellisia yhtiöitä liitettiin yhteen. Niistä vanhimmat on perustettu 1925. EMC Emator Oy on vuonna 1982 perustettu niin arvokiinteistöjen korjausrakentamiseen kuin asuntojen linjasaneeraustoimintaan erikoistunut yritys. Yritys toimii koko maassa, toimipisteet ovat Helsingin Konalassa, Lahdessa, Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä. EMC Emator työllistää noin 60 henkilöä. EMC Talotekniikan liikevaihto vuonna 2009 oli 64 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 350. Osaaminen muodostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, jotka ovat talotekniikka, linjasaneeraus ja korjausrakentaminen, tekniset palvelut sekä tuotteet ja esivalmisteet. Konserniyhtiöiden palkittuja innovaatioita vuonna 2009 olivat esivalmisteratkaisut Tee Parannus -ohjelmassa sekä Vuoden putkiremonttikisan voitto. www.emctalotekniikka.fi EMC:n talotekniikka-liiketoiminta tarjoaa luotettavan ja vastuullisen yhteistyökumppanin, kun halutaan parantaa kiinteistön energiankulutuksen hallintaa tai muuten rakentaa ja kehittää toimintaympäristön laatua ja tehokkuutta. Talotekniikan KVR-projektit, LV-, IV- ja sähköprojektit, turva- ja telejärjestelmät sekä liike- ja toimistotilojen ja teollisuuskiinteistöjen talotekninen korjausrakentaminen toteutetaan tehokkaasti ja laadukkaasti. EMC Ematorin arvokiinteistöjen korjausrakentamisen ja linjasaneerauksen käynnissä olevia referenssikohteita 2010-2012: As. Oy Riddarborg – arvokiinteistö Kruunuhaassa, Helsinki As. Oy Fredrikinkatu 58, Helsinki As. Oy Ornamo – Oksasenkatu 4 b, Helsinki As. Oy Kirstintalo, Helsinki As. Oy Lähderanta – Lähderanta 3 ja 11, Espoo As. Oy Mäntyhovi – Ahvenevä 1, Espoo As. Oy Minna Canthin katu 18, Jyväskylä As. Oy Voionmaankatu 13, Jyväskylä

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs