Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Caruna valitsi Relacomin kumppanikseen Pohjanmaan verkonparannushankkeeseen

Caruna valitsi Relacomin kumppanikseen Pohjanmaan verkonparannushankkeeseen

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2014 klo 09:15
Julkaisija: Relacom

Relacom Finland Oy ja sähkönsiirtoyhtiö Caruna ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen sähköverkon saneerauksesta Pohjanmaalla.

Sähkönsiirtoyhtiö Caruna tekee Suomen historian suurimmat investoinnit sähköverkon luotettavuuden ja säävarmuuden parantamiseen haja-asutusalueilla Etelä-Suomessa, Koillismaalla ja Pohjanmaalla.  Yhtiö on valinnut julkisen kilpailutuksen kautta yhdeksi kumppanikseen Relacom Finland Oy:n, joka vastaa sähköverkon maakaapeloinnista Pohjanmaalla. Carunan kanssa solmitun sopimuksen arvo on 15 miljoonaa euroa.

-Relacom on erikoistunut yhteiskunnan kannalta kriittisten verkkojen kuten data, mobiili- ja sähköverkkojen rakentamiseen ja ylläpitoon.  Sähköverkkoliiketoimintamme tunnetaan erityisesti kunnossapito-, pienrakentamis- ja viankorjaustöistä, mutta olemme nykyään yhä merkittävämpi toimija myös sähköverkkojen projektirakentamisessa. Sopimuksemme Carunan kanssa vahvistaa entisestään asemaamme yhtenä maan johtavista sähköverkon rakentajista, Relacom Finland Oy:n toimitusjohtaja Pekka Salokangas kertoo.

Relacom Finland aikoo vahvistaa sähköverkkotoimintaansa erikoistunutta yksikköään uusilla rekrytoinneilla tämän vuoden aikana. Relacomin Power-yksikössä työskentelee tällä hetkellä 80 asiantuntijaa.

-Sopimuksen myötä käynnistyvät projektit luovat uusia työpaikkoja Pohjanmaalle meille ja yhteistyöverkostoomme. Olemme tänä vuonna rekrytoineet riveihin jo kymmenkunta uutta osaajaa. Tällä hetkellä etsimme tiimiimme erityisesti kokeneita sähköverkkojen suunnittelijoita ja projektinhoitajia sekä verkostoasentajia, Power-liiketoimintayksikön johtaja Antti Savolainen kertoo.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Pekka Salokangas

p. 040 050 6059

s-posti: pekka.salokangas@fi.relacom.com

 

Power-liiketoiminnan johtaja Antti Savolainen

p. 040 570 7356

s-posti: antti.savolainen@fi.relacom.com

Relacom Finland Oy on valtakunnallisesti toimiva palveluyritys, jonka toimialoja ovat sähköverkkoliiketoiminnan lisäksi Telecom, teollinen internet ja konsultointi. Sen asiakkaita ovat verkkoyhtiöt, operaattorit, järjestelmätoimittajat, yritykset, julkisyhteydet ja kotitaloudet. Yritys työllistää 700 henkeä. Relacom Finland Oy:n liikevaihto oli viime vuonna noin 75 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs