Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Aurinkosähköjärjestelmien suunnitteluseminaari 21.5.2014

Oulun ammattikorkeakoulu

Aurinkosähköjärjestelmien suunnitteluseminaari 21.5.2014

Tiedote.
Julkaistu: 14.05.2014 klo 08:21
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) BioE-logia-hanke järjestää aurinkosähköjärjestelmien suunnitteluseminaarin 21.5. Kotkantien kampuksella (Kotkantie 1, Oulu). Seminaarin tarkoitus on edistää aurinkoenergian käyttöä Pohjois-Pohjanmaan maaseudulla sekä tukea maaseutuyrittäjien ja asukkaiden mahdollisuuksia uusiutuvan energian käyttöönottoon.

Seminaarissa käsitellään muun muassa aurinkoenergiaa sähköntuotannon kannalta, taloudellisesti kannattavan aurinkosähköjärjestelmän suunnittelua ja aurinkosähkön saatavuutta Pohjois-Pohjanmaalla. Päivän aikana ehditään käydä läpi myös aurinkosähkön pientuottajan hyötyjä ostosähkön korvaamisessa ja sähkön myynnissä, aurinkosähköjärjestelmän suunnittelua ja mitoitusta parasta taloudellista kannattavuutta tavoitellen sekä järjestelmien yhteishankintaa.

BioE-logia-hanke on maaseutuyrittäjille suunnattu koulutushanke, jossa tavoitteena on vuorovaikutteisen koulutuksen avulla edistää bioenergian käyttöä maatiloilla, maaseudun bioenergiayrittäjyyden aloittamista ja bioenergiatuotannon kannattavuutta. Hankkeessa välitetään tuoretta ja puolueetonta bioenergiatietoa käytännön toimijoille sekä tuetaan maaseutuyrittäjien omien ajatusten ja innovaatioiden toteuttamista. Hankkeen rahoittajina toimivat Elinkeino-, liikenne-, ja ympäristökeskus ja Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Hankkeeseen voi tutustua tarkemmin osoitteessa oamk.fi/bioelogia.

Lisätietoja: projektisuunnittelija Mikko Posio, 040 141 5221, mikko.posio@oamk.fi

Liitetiedostot

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Palvelemme alueen työ- ja elinkeinoelämän sekä kulttuurin tarpeita ja vastaamme Pohjois-Suomen ammattikorkeakoulun monimuotoisuudesta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs