Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Asiakaspalveluun panostavia yrityksiä palkittiin Kaukolämpöpäivillä

Energiateollisuus ry

Asiakaspalveluun panostavia yrityksiä palkittiin Kaukolämpöpäivillä

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2012 klo 06:00
Julkaisija: Energiateollisuus ry

Kaukolämpöpäivillä palkittiin vuoden Reilu kaukolämpöyrityksinä Tampereen Kaukolämpö Oy ja Oulun Energia. Kumpikin palkittu yritys on tehnyt monipuolisesti töitä asiakkaidensa aseman parantamiseksi muun muassa tarkistamalla oma-aloitteisesti asiakkaidensa sopimusvesivirtoja. 

Tampere on kasvattanut asiakkaidensa ja yhtiön välistä luottamusta Reilun kaukolämpö-laatumerkin tavoitteen mukaisesti, totesi kilpailuraadin puheenjohtaja Martti Luukko Kuluttajaliitosta. Oulun Energia on taas käyttänyt monipuolisesti yksilöllisiä lähestymistapoja asiakaskontakteissaan kehittämällä muun muassa online-palveluita. Molemmat yritykset toimivat Luukon mukaan oivina esimerkkeinä asiakaspalvelusaralla monille muille kaukolämpötoimijoille. 

Oulun Energian toimitusjohtaja Juhani Järvelä korosti tilaisuudessa, että Toppilan voimalaitoksilta saavat kaukolämmön noin 150 000 asukasta viidessä eri kunnassa. Tämä on Järvelän mukaan tarkoittanut mittavaa siirtolinjojen investointiohjelmaa, mutta siitä huolimatta lähienergiaan pohjautuva Oulun Energian kaukolämmön hinta on Suomessa kaikkein edullisimpien joukossa. 

Myyntipäällikkö Pasi Muurinen Tampereen Kaukolämmöstä sanoi puolestaan arvostavansa huomionosoituksen korkealle erityisesti siitä syystä, että sen myöntämisestä ovat olleet päättämässä asiakkaiden edustajat. Lämmityskulut muodostavat Muurisen mukaan merkittävän osuuden kiinteistöjen käyttökustannuksista, joten luottamuksellinen suhde kaukolämmön myyjän ja asiakkaan välillä on ensiarvoisen tärkeä. 

Reilu kaukolämpö -laatumerkkijärjestelmä 

Reilu kaukolämpö -laatumerkki on tae siitä, että yrityksen toiminta on avointa, reilua, kehityshakuista ja tiedottavaa. Laatumerkin myöntää raati, jossa edustettuina ovat Isännöintiliitto, Kiinteistöliitto, Senaatti kiinteistöt, Kuluttajaliitto sekä edustajat kaukolämpöyrityksistä ja Energiateollisuus ry:stä.

  

Lisätiedot:
Asiantuntija Antti Kohopää; puh. 050 3449 265

 

Energiateollisuus ry (ET) on sähkö- ja kaukolämpöalaa edustava elinkeinopoliittinen ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs