Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » AREVA solmi sopimuksen Brasilian suurimman biomassavoimalan rakentamisesta

AREVA

AREVA solmi sopimuksen Brasilian suurimman biomassavoimalan rakentamisesta

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2014 klo 13:00
Julkaisija: AREVA

AREVA on allekirjoittanut sopimuksen brasilialaisen BOLT Energiasin kanssa Campo Grande -biomassavoimalaitoksen rakentamisesta Bahian osavaltioon. Valmistuessaan150 megawatin voimala on Brasilian suurin biomassalaitos.

AREVA vastaa Campo Granden suunnittelusta sekä hankinta-ja rakentamispalveluista. Laitos koostuu kolmesta 50 MW voimalasta, jotka käyttävät polttoaineena puusta peräisin olevaa biomassaa.

Laitos liitetään kansalliseen sähköverkkoon kesällä 2017.

"AREVA sai yhden ensimmäisistä biomassavoimalahankkeista Brasiliassa. Tämä kertoo AREVAn osaamisesta biomassavoimaloiden teknologiassa sekä rakentamisessa", kertoo AREVA Renewablesin toimitusjohtaja  Louis-François Durret. "Tämä sopimus on ensimmäinen askel menestyksekkäässä yhteistyössä brasilialaisen kumppanin kanssa."

AREVA on bioenergia-alan johtava toimija. Konserni on jo rakentanut ympäri maailmaa 95 voimalaitosta, joiden yhteenlaskettu kapasiteetti on yli 2500 MW.

Bolt Energias on perustettu vuonna 2010. Bolt Energias on brasilialainen holdingyhtiö, joka keskittyy energian tuotantoon ja kauppaan. Yhtiö toimii sekä spot- että säännellyillä markkinoilla. Lisäksi yhtiö kehittää energiatehokkuutta ja ratkaisuja sähköntuotannon markkinasegmenttia. Yhtiön tavoitteena on vakiinnuttaa asemansa vahvana toimijana sekä Brasiliassa että muualla Latinalaisessa Amerikassa. Bolt Energiasta ohjataan 100 %:sti FIP Ático Geraçãosta, joka kuuluu Grupo Ático -konserniin.

 

AREVA tarjoaa kansainvälisesti huippulaadukkaita ratkaisuja hiilidioksidittomaan energiantuotantoon sekä sähkönsiirtoon ja -jakeluun. Yhtiö on maailman johtava ydinenergiatekniikassa ja ainoa, joka tarjoaa laaja-alaisesti kaikki ydinenergiaan liittyvät palvelut. AREVA on sähkönsiirto- ja jakeluteknologian markkinajohtaja. Se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ratkaisuja sähkönjakelun varmuuteen ja energiatehokkuuteen. AREVA:n strategia tähtää kestävään kehitykseen. Yhtiö kehittää ja laajentaa uusiutuvan energian teknologiaa tuuli- aurinko-, bio- ja vesivoiman aloilla. AREVA auttaa planeettamme sen vuosisadan suurimmissa haasteissa: Se saattaa energian kaikkien saataville, suojelee ympäristöä ja toimii vastuullisesti tulevia sukupolvia ajatellen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs