Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » AREVA rakensi 80 tuuliturbiinin voimalan Pohjanmerelle

AREVA

AREVA rakensi 80 tuuliturbiinin voimalan Pohjanmerelle

Tiedote.
Julkaistu: 08.09.2014 klo 13:48
Julkaisija: AREVA

AREVAn tuulivoimala saatiin menestyksellisesti valmiiksi, kun Global Tech I -tuulipuiston 80 turbiiniin asennettiin viimeinenkin roottori paikoilleen. Tuulipuiston koko on noin 41 neliökilometriä ja se sijaitsee Pohjanmeren rannikolla, 100 kilometrin päässä Saksasta.

AREVAn 5 megawatin M5000-116 turbiinit valmistettiin konsernin toimipaikoissa Pohjois-Saksan Bremerhavenissa ja Stadenissa.

AREVAn merituulivoimalaosaaminen tuuliturbiinien lastauksessa, kuljetuksessa ja asennuksessa mahdollisti 400 megawatin tuulipuiston, jonne AREVAn projektitiimi pystytti 58 roottoria.

Turbiinien käyttö alkaa heti, kun voimala on yhdistetty sähköverkkoon.

"Tämä on uusin virstanpylväs AREVAlle. Konserni on asentanut tähän mennessä merituulivoimaloita, joiden yhteisteho on 630 MW", kertoo AREVA Windin toimitusjohtaja Arnaud Bellanger.

"Projekti loi vankan perusta, joka rakentuu testattuun teknologiaan ja yhteistyöhön AREVAn yhteisyrityksen Gamesan kanssa.  AREVA on keskeinen toimija Euroopan merituulivoimamarkkinoilla."

AREVA tarjoaa kansainvälisesti huippulaadukkaita ratkaisuja hiilidioksidittomaan energiantuotantoon sekä sähkönsiirtoon ja -jakeluun. Yhtiö on maailman johtava ydinenergiatekniikassa ja ainoa, joka tarjoaa laaja-alaisesti kaikki ydinenergiaan liittyvät palvelut. AREVA on sähkönsiirto- ja jakeluteknologian markkinajohtaja. Se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ratkaisuja sähkönjakelun varmuuteen ja energiatehokkuuteen. AREVA:n strategia tähtää kestävään kehitykseen. Yhtiö kehittää ja laajentaa uusiutuvan energian teknologiaa tuuli- aurinko-, bio- ja vesivoiman aloilla. AREVA auttaa planeettamme sen vuosisadan suurimmissa haasteissa: Se saattaa energian kaikkien saataville, suojelee ympäristöä ja toimii vastuullisesti tulevia sukupolvia ajatellen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs