Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Alfa Lavalille yli 11 miljoonan euron laitetoimitustilaus Venäjältä

Alfa Laval Nordic Oy

Alfa Lavalille yli 11 miljoonan euron laitetoimitustilaus Venäjältä

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2014 klo 07:45
Julkaisija: Alfa Laval Nordic Oy

Maailman johtava lämpö-, erotus- ja virtaustekniikan yritys Alfa Laval toimittaa laitteet venäläiseen tärkkelystehtaaseen. Tilauksen arvo on 11,4 miljoonaa euroa ja toimitus tapahtuu vuoden 2014 aikana.

Alfa Lavalin laitetoimitus, sisältäen separaattorit, dekantterit, lämmönvaihtimet, höyrystimet ja nesteenkäsittelylaitteet, muodostaa kokonaisen tuotannon prosessilinjan, jolla uutetaan vehnästä tärkkelys ja gluteeni. Prosessista talteen otettu uute jatkoprosessoidaan ja hyödynnetään makeutus- ja rehujen lisäaineeksi.

”Tämä tilaus heijastaa Venäjän markkinoiden myönteistä kehitystä. Se myös kertoo meidän vahvasta laiteosaamisesta tärkkelysprosessin eri vaiheissa”, Alfa Lavalin konsernijohtaja Lars Renström kertoo.

Tiesitkö, että… Alfa Laval aloitti toimintansa Venäjällä jo vuonna 1903 ja että neljä vuotta myöhemmin se perusti Alfred Nobelin kanssa yhteistyöyrityksen Pietariin?

Lisätietoja:

Taru Nikulainen, viestintäkonsultti, Brunnen Communications Oy
puh. 050 325 7347, taru.nikulainen@brunnen.fi


Teija Lahti, tiedottaja, Alfa Laval Nordic Oy
puh. 09 804 04 624,
teija.lahti@alfalaval.com

Alfa Laval

Alfa Laval kuuluu maailman johtaviin yrityksiin lämpö-, erotus- ja virtaustekniikassa. Alfa Lavalin asiakkaiden prosesseja tehostavia laitteita, järjestelmiä ja palveluja käytetään tuotteiden lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, erottamiseen ja kuljettamiseen.

Asiakkaat edustavat valmistavaa teollisuutta ja toimivat mm. elintarvikkeiden ja juomien, kemikaalien, lääkkeiden, tärkkelyksen, sokerin ja etanolin aloilla. Alfa Lavalin ratkaisuja käytetään myös mm. voimalaitoksissa sekä telakka- ja konepajateollisuudessa, kaivosteollisuudessa, lietteen ja jätevesien käsittelyssä, ilmastointiratkaisuissa sekä jäähdytysjärjestelmissä.

Alfa Laval Nordic on Alfa Lavalin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö.

Alfa Lavalilla on toimintaa eri puolilla maailmaa lähes 100 maassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2012 noin 3,5 miljardia euroa ja henkilöstöä yhtiössä työskentelee 16 000. Alfa Lavalin osake noteerataan OMX:ssä pohjoismaiden suurten yritysten ryhmässä (OMX Nordic Large Cap).

www.alfalaval.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs