Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Alfa Lavalille 28 miljoonan euron uppopumppujärjestelmän tilaus Angolaan

Alfa Laval Nordic Oy

Alfa Lavalille 28 miljoonan euron uppopumppujärjestelmän tilaus Angolaan

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2015 klo 08:30
Julkaisija: Alfa Laval Nordic Oy

Maailman johtava lämpö-, erotus- ja virtaustekniikan yritys Alfa Laval toimittaa uppopumppujärjestelmän rakenteilla oleviin öljyn- ja kaasuntuotantoaluksiin Angolaan. Tilauksen arvo on reilut 28 miljoonaa euroa ja laitteet toimitetaan vuosien 2015–2016 aikana.

Valmistuttuaan öljyn- ja kaasuntuotantoalukset (FPSO, Floating production, storage and offloading) siirretään Angolan rannikon edustalle.

Alfa Laval osti uppopumppujärjestelmien markkinajohtajan, norjalaisen Frank Mohnin, vajaa vuosi sitten. Frank Mohn valmistaa tilauksen Framo-tuotemerkin uppopumppujärjestelmät. Kyseessä on kolmas suuri tilaus yrityskaupan jälkeen.

”Olen tyytyväinen voidessani ilmoittaa tästä suuresta Framo-tuotteiden tilauksesta", Alfa Lavalin konsernijohtaja Lars Renström toteaa ja jatkaa "Nämä tuotteet sopivat hyvin Alfa Lavalin luotettavien ja tehokkaiden meriteollisuudessa sekä merellä hyödynnettävässä öljy- ja kaasunporausteknologiassa käytettävien tuotteidemme joukkoon.

Tiesitkö, että… Angolan öljyntuotanto kasvoi 15 %:n vuosivauhtia vuosien 2002–2008 välisenä aikana sen jälkeen, kun maasta löydettiin suuri määrä maanalaisia vesilähteitä 1990-luvulla?

Lisätietoja:

Taru Nikulainen, viestintäkonsultti, Brunnen Communications Oy
puh. 050 325 7347, taru.nikulainen@brunnen.fi

Teija Lahti, tiedottaja, Alfa Laval Nordic Oy
puh. (09) 804 04 624, teija.lahti@alfalaval.com

Alfa Laval

Alfa Laval kuuluu maailman johtaviin yrityksiin lämpö-, erotus- ja virtaustekniikassa. Alfa Lavalin asiakkaiden prosesseja tehostavia laitteita, järjestelmiä ja palveluja käytetään tuotteiden lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, erottamiseen ja kuljettamiseen.

Asiakkaat edustavat valmistavaa teollisuutta ja toimivat mm. elintarvikkeiden ja juomien, kemikaalien, lääkkeiden, tärkkelyksen, sokerin ja etanolin aloilla. Alfa Lavalin ratkaisuja käytetään myös mm. voimalaitoksissa sekä telakka- ja konepajateollisuudessa, kaivosteollisuudessa, lietteen ja jätevesien käsittelyssä, ilmastointiratkaisuissa sekä jäähdytysjärjestelmissä.

Alfa Laval Nordic on Alfa Lavalin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö.

Alfa Lavalilla on toimintaa eri puolilla maailmaa lähes 100 maassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2014 noin 3,8 miljardia euroa ja henkilöstöä yhtiössä työskentelee 17 500. Alfa Lavalin osake noteerataan OMX:ssä pohjoismaiden suurten yritysten ryhmässä (OMX Nordic Large Cap).

www.alfalaval.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs