Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Alfa Laval toimittaa vedenkäsittely teknologiaa öjynporauslautalle Pohjanmerelle

Alfa Laval Nordic Oy

Alfa Laval toimittaa vedenkäsittely teknologiaa öjynporauslautalle Pohjanmerelle

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2014 klo 07:45
Julkaisija: Alfa Laval Nordic Oy

Maailman johtava lämpö-, erotus- ja virtaustekniikan yritys Alfa Laval on saanut tilauksen korealaiselta Daewoo Shipbuilding & Marine Engineeringiltä (DSME). Alfa Lavalin valmistama makeanveden generaattori toimitetaan Pohjanmerellä sijaitsevalle öljynporauslautalle. Tilauksen arvo on noin 12,5 miljoonaa euroa ja toimitus tapahtuu kuluvan vuoden 2014 aikana.

Alfa Lavalin valmistama vedenkäsittelyjärjestelmä asennetaan öljynporauslautalle, jossa laitteen avulla muutetaan merivettä puhtaaksi juomakelpoiseksi vedeksi sekä eri prosesseissa käytettäväksi puhtaaksi vedeksi.

"Tämä on yksi öljy- ja kaasuteollisuuden suurista tilauksista ja se osoittaa alan positiivisen kehityksen jatkumista. Tilaus osoittaa myös vahvaa asemaamme luotettavana laitetoimittajana näihin vaativiin sovelluksiin", Alfa Lavalin konsernijohtaja Lars Renström sanoo.

Tiesitkö, että… Alfa Laval on toimittanut ratkaisuja Pohjanmeren öljynporauslautoille jo yli 40 vuotta?

 

Lisätietoja:

Taru Nikulainen, viestintäkonsultti, Brunnen Communications Oy

puh. 050 325 7347, taru.nikulainen@brunnen.fi

Teija Lahti, tiedottaja, Alfa Laval Nordic Oy

puh. 09 804 04 624, teija.lahti@alfalaval.com

Alfa Laval

Alfa Laval kuuluu maailman johtaviin yrityksiin lämpö-, erotus- ja virtaustekniikassa. Alfa Lavalin asiakkaiden prosesseja tehostavia laitteita, järjestelmiä ja palveluja käytetään tuotteiden lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, erottamiseen ja kuljettamiseen.

Asiakkaat edustavat valmistavaa teollisuutta ja toimivat mm. elintarvikkeiden ja juomien, kemikaalien, lääkkeiden, tärkkelyksen, sokerin ja etanolin aloilla. Alfa Lavalin ratkaisuja käytetään myös mm. voimalaitoksissa sekä telakka- ja konepajateollisuudessa, kaivosteollisuudessa, lietteen ja jätevesien käsittelyssä, ilmastointiratkaisuissa sekä jäähdytysjärjestelmissä.

Alfa Laval Nordic on Alfa Lavalin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö.

Alfa Lavalilla on toimintaa eri puolilla maailmaa lähes 100 maassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2012 noin 3,5 miljardia euroa ja henkilöstöä yhtiössä työskentelee 16 000. Alfa Lavalin osake noteerataan OMX:ssä pohjoismaiden suurten yritysten ryhmässä (OMX Nordic Large Cap).

www.alfalaval.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs