Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Energia » Alfa Laval toimittaa laitteet kasviöljyn jalostukseen Brasiliaan

Alfa Laval Nordic Oy

Alfa Laval toimittaa laitteet kasviöljyn jalostukseen Brasiliaan

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2014 klo 10:27
Julkaisija: Alfa Laval Nordic Oy

Maailman johtava lämpö-, erotus- ja virtaustekniikan yritys Alfa Laval on saanut tilauksen koko prosessilinjan laitteistosta kasviöljyn jalotustehtaalle Brasiliaan. Tilauksen arvo on noin 5,7 miljoonaa euroa ja toimitus tapahtuu vuosien 2014 ja 2015 aikana.

 

Alfa Lavalin toimitukseen kuuluu erilaisia lämmönvaihtimia, sekoittimia ja separaattoreita, joita käytetään sekä ruokaöljyn valmistusprosessissa että biodieselin tuotannon esikäsittelyssä.

 

Alfa Lavalin konsernijohtajan Lars Renströmin mukaan tilaus kertoo hyvästä kasvusta Brasilian markkinoilla. Se vahvistaa konsernin asemaa luotettavana laitetoimittajana kasviöljysektorin vaativiin tarpeisiin.

 

 

Tiesitkö että… Brasilian odotetaan ohittavan Yhdysvallat maailman suurimpana soijapavun tuottajana vuoden 2014 aikana? Brasilian soijapapusadon odotetaan olevan 88 miljoonaa tonnia, mikä on 3 miljoonaa tonnia enemmän kuin USA:n vastaavan tuotannon ennuste.

Alfa Laval

Alfa Laval kuuluu maailman johtaviin yrityksiin lämpö-, erotus- ja virtaustekniikassa. Alfa Lavalin asiakkaiden prosesseja tehostavia laitteita, järjestelmiä ja palveluja käytetään tuotteiden lämmittämiseen, jäähdyttämiseen, erottamiseen ja kuljettamiseen.

Asiakkaat edustavat valmistavaa teollisuutta ja toimivat mm. elintarvikkeiden ja juomien, kemikaalien, lääkkeiden, tärkkelyksen, sokerin ja etanolin aloilla. Alfa Lavalin ratkaisuja käytetään myös mm. voimalaitoksissa sekä telakka- ja konepajateollisuudessa, kaivosteollisuudessa, lietteen ja jätevesien käsittelyssä, ilmastointiratkaisuissa sekä jäähdytysjärjestelmissä.

Alfa Laval Nordic on Alfa Lavalin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö.

Alfa Lavalilla on toimintaa eri puolilla maailmaa lähes 100 maassa. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2012 noin 3,5 miljardia euroa ja henkilöstöä yhtiössä työskentelee 16 000. Alfa Lavalin osake noteerataan OMX:ssä pohjoismaiden suurten yritysten ryhmässä (OMX Nordic Large Cap).

www.alfalaval.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs