Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » VISA TRAVEL TOOLS – MATKUSTA HUOLETTOMASTI Pankkiautomaattien sijainnit ja valuuttakurssit yhdessä paketissa

Pilgrim Oy

VISA TRAVEL TOOLS – MATKUSTA HUOLETTOMASTI Pankkiautomaattien sijainnit ja valuuttakurssit yhdessä paketissa

Tiedote.
Julkaistu: 28.07.2015 klo 12:24
Julkaisija: Pilgrim Oy

Arviolta 2 miljoonaa kuluttajaa käyttää VISA:n ATM-locator (pankkiautomaatin paikallistaja) VTT -Visa Travel Tools -applikaatiota. Applikaatio paikallistaa lähimmän pankkiautomaatin, antaa paikallisen valuuttakurssin, sekä tarjoaa välittömän yhteyden Visa-hätänumeroon mikäli kortti varastetaan tai katoaa.

VTT-applikaatio on luotu olemassa oleville VISA online –palveluille mobiililaitekäyttöön. Se tarjoaa käyttäjilleen luotettavaa, ajankohtaista ja käyttäjäystävällistä infromaatiota ennen matkaa ja matkan aikana.

VTT:n käyttö ja aktivointi on vaivatonta, eikä palveluun tarvitse rekisteröityä. Käyttäjän kotimaa ja oma valuutta ilmestyvät aktivointivaiheessa automaattisesti näyttöön käyttäjän sijainnin mukaan. Käyttäjällä on mahdollisuus hyväksyä annetut tiedot tai vaihtaa kotimaata ja valuuttaa. Käyttäjä hyväksyy tiedot suoraan näytöllä. VVT määrittelee käyttäjän sijainnin Wi-fi –yhteyden, GPS:n tai kotimaan mobilliverkon perusteella.

VTT -applikaatio välittää automaattisesti paikalliset säätiedot, valuuttakurssin ja lähimpien pankkiautomaattien sijainnin. Pankkiautomaatit ilmestyvät karttanäyttöön käyttäjän sijainnin tai valitun haun perusteella. Käyttäjä voi hakea automaatteja kaupungin-, maan- tai posti- / katuosoitteen mukaan. Tämän jälkeen palvelu näyttää valitun pankkiautomaatin palveluvalikoiman ja käyttäjä voi tallentaa valitut pankkiautomaatit suosikkeihinsa ja reittiohjeisiinsa.

Valuuttamuunnin antaa päivän VISA –valuuttakurssin, joka päivittyy automaattisesti kun palvelu avataan. Oma valuutta näkyy näytöllä ja käyttäjä voi laskea vaihtokurssin joko oman tai paikallisen valuutan mukaan. Myös virallisen pankkivaihtokurssin saa halutessaan näytölle.

Mikäli VISA -kortti varastetaan, VTT –applikaatiolla saa suoran yhteyden VISA -hätänumeroon.

Visa Europen Suomen Maajohtaja Vesa Tukosella on lomailijoille muutama hyvä vinkki jotka kannattaa muistaa ennen matkalle lähtöä

“Selvitä paikallinen valuutta, suojaudu mahdollisilta väärinkäytöksiltä käyttämällä VISA-korttia, selvitä rahanvaihdon paikalliset kustannukset luottokorttia tai valuutanvaihtotoimistoa käytettäessä. Valitse myös aina paikallinen valuutta niin pankkiautomaateilla kuin maksupäätteillä”, Tukonen painottaa.

VTT-applikaatio on julkaistu VISA:n verkkosivuilla www.visa.com  ja se on ladattavissa Google Play Storesta ja Apple App Storesta.

 

Olli Ollila  
Lehdistötiedustelut
Pilgrim Oy
Tel: 040 5897754
olli.ollila@pilgrim.fi

Visa Europe
Tel: 040 514 1424
tukonenv@visa.com

kotisivu: www.visa.fi
Twitter: @VisaEuropeNews

 

Liitetiedostot

Visa Europe
Visa Europe on maksuteknologiayhtiö, jonka omistavat eurooppalaiset pankit ja maksupalveluyhtiöt 37 maassa. Visa Europe on maksamisen teknisen kehityksen keskiössä tarjoten asiakkailleen palveluita, joilla miljoonat eurooppalaiset kuluttajat, yritykset ja julkishallinnon toimijat voivat tehdä elektronisia maksusuorituksia. Sen omistajat vastaavat korttien liikkeellelaskemisesta ja käyttöpaikkaverkon kehittämisestä sekä päättävät kortinhaltijoiden ja kaupan toimijoiden maksamista palkkioista.

Visa Europe on Euroopan suurin maksutapahtumien välittäjä, se prosessoi yhteensä yli 16 miljardia tapahtumaa vuosittain – huippuhetkinä jopa 1 627 maksutapahtumaa sekunnissa. Euroopassa on yli 500 miljoonaa Visa-korttia. Jokaisesta Euroopassa kulutetusta 6 eurosta 1 euro on maksettu Visa-kortilla. Visa -korttien kokonaiskäyttövolyymi on yli 2 biljoonaa euroa, josta korttimaksujen määrä oli yhteensä 1,5 biljoonaa euroa.

Vuodesta 2004 lähtien Visa Europe on toiminut itsenäisenä, Visa Inc:stä riippumattomana yrityksenä. Yhtiö on rekisteröity Isossa Britanniassa ja sillä on eksklusiivinen, peruuttamaton ja ikuinen Visa – tuotemerkin käyttöoikeus Euroopassa. Yhtiöt toimivat yhteistyössä tarjoten mailmanlaajuisia Visa - maksupalveluja yli 200 maassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs