Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Ville Peltola Teknologiateollisuuden sähkö- ja tietoalojen toimialajohtajaksi

Teknologiateollisuus ry

Ville Peltola Teknologiateollisuuden sähkö- ja tietoalojen toimialajohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 14.08.2015 klo 09:40
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Diplomi-insinööri Ville Peltola, 39, on valittu Teknologiateollisuuden sähkö- ja tietoaloista vastaavaksi toimialajohtajaksi 1.9.2015 alkaen. Hän siirtyy Teknologiateollisuuteen Suomen IBM:n innovaatiojohtajan paikalta.

Sähkö- ja tietoaloihin kuuluu kaksi teknologiateollisuuden päätoimialaa: tietotekniikka-ala sekä elektroniikka- ja sähköteollisuus. Peltola vastaa näiden toimialojen edunvalvonnan kannanmuodostuksesta ja kehitysprojekteista.  

Peltola raportoi Teknologiateollisuuden laajennetun johtoryhmän jäsenenä toimitusjohtaja Jorma Turuselle ja tietotekniikan toimialaryhmän DIGI.FI:n hallitukselle.

– Suomalainen ICT-osaaminen on huippuluokkaa – ja sitä tarvitaan digitalisoituvassa maailmassa läpi toimialojen. On tosi hienoa päästä vauhdittamaan digitalisaatiota näin keskeiselle paikalle, Peltola sanoo.

– Teollisen internetin ja ICT:n hyödyntämisellä niin yrityksissä kuin julkisella sektorilla on keskeinen rooli koko yhteiskunnan menestykselle. Toivotamme Villen tervetulleeksi tähän tärkeään tehtävään ja tiimiimme, Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jorma Turunen toteaa.

Peltola seuraa tehtävässä Jukka Viitasaarta, joka siirtyi elokuun alussa Viestinnän Keskusliiton toimitusjohtajaksi.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jorma Turunen, jorma.turunen(at)teknologiateollisuus.fi, puh. 0500 445 444
Sähkö- ja tietoalojen toimialajohtaja (1.9.2015 lähtien) Ville Peltola, ville.peltola(at)teknologiateollisuus.fi, puh. 040 553 9941 

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 75 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan runsaat 280 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs