Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Vifan uusi Oslo-kaiutin täydentää sisustuksellisten kaiuttimien sarjaa

Loud Group Oy

Vifan uusi Oslo-kaiutin täydentää sisustuksellisten kaiuttimien sarjaa

Tiedote.
Julkaistu: 30.08.2016 klo 10:00
Julkaisija: Loud Group Oy

Loud Groupin maahantuoman Vifan pohjoismaisten pääkaupunkien mukaan nimettyjen kaiuttimien sarja sai uuden lisäyksen: Oslon. Uutuus yhdistää korkealuokkaisen äänentoiston ja skandinaavisen muotoilun Bluetooth-kaiuttimeen. Vifa Oslo sijoittuu malliston käsilaukkumaisen Helsingin ja kannettavan Copenhagen -mallien väliin. 

Kaiutin, jota ei tarvitse piilottaa sisutuksessa

Oslo on uusi tulokas Vifan pohjoismaisen sarjan tuotteisiin. Huippulaadukas äänentoisto on koteloitu katseenkestäväksi kokonaisuudeksi. Päätyjen ja reunojen muotoon valettu alumiini luo mielenkiintoisen kontrastin kaiuttimen tekstiilipinnan kanssa. Verhoilussa on käytetty Kvadratin laadukkaita sisustuskankaita. Oslo-kaiuttimen ajattomat värivaihtoehdot ovat: Sunset Red, Sand Yellow, Ocean Blue, Ice Blue, Anthracite Grey ja Pebble Grey. Huomaamattomasti kohokuvioitu logo ja kirjaillut käyttöpainikkeet ovat Vifan pohjoismaisen sarjan tunnusomaisia piirteitä. Oslo mukautuu hillitysti mihin tahansa sisustukseen.

Pelkistetty muotoilu palvelee äänentoiston puhtautta

Vifa-kaiuttimien muotoilu on pyritty pitämään mahdollisimman pelkistettynä: säätöjen ja nappien määrä on karsittu käytettävyyden vaatimaan minimiin. Äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet on kirjottu verhoilukankaaseen. Laajempaa ohjattavuutta laitteille antaa Vifa-mobiilisovellus, joka toimii iOS- ja Android-järjestelmiä käyttävissä älypuhelimissa ja tableteissa. Kaiuttimet ovat yhteensopivia lähestulkoon minkä tahansa älypuhelimen ja tabletin kanssa, ja musiikin lähteen voi valita bluetooth-yhteyden avulla. Kaiuttimet voidaan kytkeä äänilähteeseen myös analogisella liitännällä. 

Vifan tarina alkoi jo vuonna 1933 tanskalaisen N.C. Madsenin intohimosta kaiutinteknologiaan. Korkeasta laadustaan tunnettu Vifa on toiminut vuosikymmenten ajan kaiutinelementtien valmistajana useille premium-brändeille. Vifan omien kaiuttimien tuotekehityksessä äänentoistoon on suhtauduttu periksiantamattomalla tinkimättömyydellä. Erityistä huomiota on kiinnitetty orkestraatioon, eli soitinten äänten väliseen tasapainoon ja kokonaissointiin. Kaiutinten muotoilu ja rakenne palvelevat äänentoiston puhtautta kaikenlaisten musiikkityylien kanssa.

Liitetiedostot

Painolaatuiset kuvat:
Dropbox-linkki

Tuotetiedot: 
Vifa Oslo-kaiutin, hinta 499 euroa
Paino: 2,4 kg, mitat: 268 x 181 mm x 90 mm

Lisätietoja:
Loud Group, toimitusjohtaja Kim Vaha
kim.vaha@loudgroup.fi, puh. 0400 823 095

Viestintä:
Rianno Communications Oy, puh. (09) 170 070
Heini Kantala, heini.kantala@rianno.fi / kuvat ja tuotelainat

Jälleenmyynti: 
Hifistudio ja Kruunuradio

Kuluttajatiedustelut: 
Loud Group Oy, puh. 020 198 6200, loudgroup@loudgroup.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs