Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Viasat tuo Samsungin televisioihin katselijan itse valitseman sisällön

Samsung Electronics Nordic

Viasat tuo Samsungin televisioihin katselijan itse valitseman sisällön

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2011 klo 15:16
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Viasatin Viaplay-palvelu on saatavilla nyt myös Samsungin uusiin verkkoyhteydellä ja Internet@TV-käyttöliittymällä varustettuihin älytelevisioihin. Viaplay-palvelu tarjoaa katsojille suosittuja elokuvia, urheilua, TV-sarjoja ja dokumentteja suoraan television välityksellä.

Viasatin Viaplay-palvelu on tilauspohjainen viihdekirjasto, josta kuluttaja voi internetin kautta vuokrata haluamansa elokuvan, urheilutapahtuman tai dokumentin silloin kuin itselle parhaiten sopii. Palvelun monipäätekäyttö on helppoa, sillä samalla sisäänkirjautumistunnuksella voi käyttäjä seurata esimerkiksi vuokraamaansa elokuvaa minkä tahansa internet-selaimen ja videoiden suoratoisto-ohjelman sisältämän päätelaitteen, kuten tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-tietokoneen kautta. Viaplay-palvelu sisältää yli kaksi tuhatta suomeksi tekstitettyä kassamagneettielokuvaa.

Samsungin kanssa lanseerattava palvelu tuo Viaplay-viihdekirjaston valmiiksi asennettuna nyt myös Samsungin valmistamiin älytelevisioihin, joissa sisällön ohjaus on erittäin helppoa television oman kaukosäätimen avulla.

”Yhteistyömme Samsungin kaltaisen digitaalisen median eturivin toimijan kanssa on erinomainen väylä tuoda Viaplay-palvelumme sisältöä yhä useamman suomalaiskäyttäjän ulottuville. Olemme sitoutuneet tarjoaman kuluttajille viihdettä heidän omilla ehdoillaan ja Viaplay toteuttaa lupauksemme konkreettisesti. Viaplay-palvelu on kenen tahansa käytettävissä internetiin liitetyn tietokoneen tai muun päätelaitteen kautta, mutta Samsungin internet-televisioihin Viaplay tulee nyt myös kiinteänä sisältöpalveluna”, iloitsee Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen ja taustoittaa, että tilauspohjaiset elokuvapalvelut toimivat elokuva tai ohjelma kerrallaan ja yhden leffan katsominen maksaa keskimäärin kolme euroa. ”Palvelun ansiosta ei kuluttajan tarvitse tarpoa lumi- tai räntäsateessa enää videovuokraamoon, sillä kaikki sisältö on nyt kotona jo valmiina ja sitä voi television tai verkon kautta helposti oman tarpeen mukaan käyttää.”

Internetiin liitettävät Samsungin uudet älytelevisiot sisältävät Viaplay-viihdekirjaston valmiiksi asennettuna. Television käyttäjä päättää itse, haluaako hän kirjastoa käyttää ja elokuvia, urheilutapahtumia tai sarjoja palvelusta vuokrata. 

”Yhteistyömme Viasatin kanssa tarkoittaa sitä, että me pystymme tarjoamaan älytelevisioidemme ostajille yksinkertaisesti parhaimman viihdesisällön. Viaplay-palvelun avulla asiakkaamme voivat katsoa älytelevisioillaan mitä ja milloin haluavat ja toki päättää myös itse, mikäli laajaa viihdekirjastoa ylipäätään haluavat hyödyntää. Se on kuitenkin uusiin televisioihin valmiiksi asennettu ja laajan viihdekirjaston käyttö oman kaukosäätimen avulla on miellyttävän helppoa”, kertoo Samsungin kuluttajatuotteiden markkinointipäällikkö Robert Widerström.

 

Lisätietoja

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs