Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Valopaa sadan lupaavimman teknologiayrityksen joukossa maailmassa

Valopaa Oy

Valopaa sadan lupaavimman teknologiayrityksen joukossa maailmassa

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2014 klo 20:43
Julkaisija: Valopaa Oy

Valopaa Oy on valittu sadan lupaavimman teknologiayrityksen joukkoon arvostetussa Red Herring Top 100 Global -kilpailussa.

"Menestys Red Herring Top 100 Global -kilpailussa todistaa, että olemme edenneet tutkimus- ja tuotekehitystyössä oikeaan suuntaan. Palkinto on mielestäni myös tunnustus kasvavalle led-teollisuudelle, joka on ratkaisevasti muuttamassa valaisinmarkkinoita”, toteaa Toivo Vilmi, Valopaan toimitusjohtaja.

Vilmi uskoo, että tuomaristoon teki vaikutuksen yrityksen selkeä strategia, sitoutunut ja osaava henkilökunta sekä edistyksellinen ja energiatehokas valaistuksen hallinta.

Kilpailun aikana Red Herring analysoi satoja kilpailuun ilmoittautuneita ehdokkaita eri puolilta maailmaa löytääkseen lupaavimmat ja nopeinta kasvua lupaavat yritykset. Yrityksiä arvioidessaan Red Herring käyttää yli kahtakymmentä erilaista kriteeriä.

Red Herring Top 100 Global Winner -lista on tullut tunnetuksi uusien lupaavien yritysten ja yrittäjien tunnistamisesta. Red Herring on ollut ensimmäisten joukossa nostamassa mm. Facebookin, Twitterin , Googlen, Yahoon, Skypen ja YouTuben merkittävien yritysten listalle.

Palkintotilaisuus järjestettiin Los Angelesissa 20. marraskuuta.

Valopaa Oy on valaistuksen langattoman ohjaustekniikan edelläkävijä. Valopaan järjestelmässä hyödynnetään laitteiden välistä internetiä tuottaen asiakkaille merkittäviä elinkaarikustannusetuja ja uusia toiminnallisuuksia. Valopaan led-valaisimet ja ohjaustekniikka kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

www.valopaa.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs