Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Vaativien sovellusten servomoottori

SKS Control Oy

Vaativien sovellusten servomoottori

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2011 klo 12:15
Julkaisija: SKS Control Oy

Unimotor HD (High Dynamic) on Control Techniquesin uusi harjaton AC-servomoottorisarja, jossa on pienen inertian ja korkean vääntömomentin ansiosta erittäin hyvä dynamiikka. HD on suunniteltu ensisijaisesti servosovelluksiin, joissa vaaditaan suurta hetkellistä ylikuormitettavuutta ja kiihtyvyyttä nopeissa ja tarkoissa liikeprofiileissa.

Moottoreita on saatavana 200 V ja 400 V jännitteillä ja rungon sivun mitoilla 55, 67, 89 ja 115 mm. Jatkuva vääntömomentti on 0,72 -18,8 Nm ja huippumomentti 56,4 Nm. Nimellisnopeudet ovat 2000, 3000, 4000 ja 6000 rpm.

Servokäytöksi HD-moottorille sopivat Digitax ST-, Unidrive SP- ja Epsilon EP -sarjojen mallit.

Unimotor HD:ssa on 90° käännettävät kulmaliittimet ja se on IP65-suojattu.

Takaisinkytkentäanturiksi voi valita sincos-induktiivisen tai  sincos-optisen absoluuttianturin lisäksi perinteisen resolveri- tai pulssianturin.

Unimotor HD tukee Hiperface- (SICK) ja EnDAT (Heidenhain) -anturiprotokollia. Nämä anturit mahdollistavat ns. sähköisen tyyppikilven, jolloin moottoriarvot talletetaan tehtaalla moottorin anturiin ja ne voidaan käyttöönotossa ladata servokäyttöön.

Lisätietoja:

SKS Control Oy

Tuotepäällikkö Tuomo Illukka, puh. 0500 816 946, tuomo.illukka(a)sks.fi

www.sks.fi

www.controltechniques.com

Liitetiedostot

SKS Control Oy tuo maahan, valmistaa ja soveltaa sähkökäyttöjä ja ohjausjärjestelmiä koneenrakennuksen ja teollisuuden asiakkaille. Suunnittelemme ja toteutamme kattavasti vaihtovirta-, servo- ja tasavirtakäyttöjä sekä liikkeenohjausjärjestelmiä. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu esisuunnittelu, käyttöjen mitoitus, laitevalinnat, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelu, keskukset, koekäyttö ja käyttöönotto, koulutus, huolto, kunnossapito ja varaosat. SKS Control Oy kuuluu SKS Group -konserniin. SKS Group Oy on suomalainen, teollisen koneenrakennuksen alalla toimivien yritysten vahva kumppani. Monialainen osaaminen ja alan parhaat tuotteet luovat kilpailukykyä ja menestystä myös muuttuvilla markkinoilla. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli 77 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa on noin 600 henkeä. Kotimaassa toimivat yrityksemme ovat SKS Automaatio Oy, SKS Connecto Oy, SKS Control Oy, SKS Mechatronics Oy, SKS Mekaniikka Oy, SKS Toijala Works Oy sekä SKS Vision Systems Oy.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs