Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Ultraohut edelläkävijä saapuu kauppoihin

Samsung Electronics Nordic

Ultraohut edelläkävijä saapuu kauppoihin

Tiedote.
Julkaistu: 02.02.2012 klo 14:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsungin Ultrabook on helppo valinta läppäriksi

Samsungin ensimmäinen Ultrabook on matkalla kauppoihin. 5-sarjan uutukainen on todella ohut ja helppo kuljettaa mukana. Hinta ja suorituskyky tekevät tietokoneesta vastustamattoman.

Ohut, suorituskykyinen ja edullinen. Ohuet ja kevyet kannettavat ovat tähän asti olleet tavanomaisen kokoisia läppäreitä kalliimpia. Ultrabook-konseptin tavoitteena on tarjota kuluttajille tyylikkään ohuita kannettavia tietokoneita kilpailukykyiseen hintaan. Samsungin ensimmäinen 5-sarjan Ultrabook noudattaa uskollisesti tätä tavoitetta.

Ohut ja kevyt kannettava kulkee kätevästi mukana matkassa. Koosta ja keveydestä huolimatta Samsungin 5-sarjan Ultrabookissa ei ole tingitty suorituskyvystä. Tyylikkään alumiinirungon sisuksissa on tehokas Intel i5 -suoritin ja akku, joka kestää peräti kuusi tuntia normaalikäytössä yhdellä latauskerralla. Lisäksi koneessa on SSD-välimuisti nopeuttamassa perinteisen kiintolevyn toimintaa, joka tuo selvästi paremman suorituskyvyn, mutta myös suuremman kapasiteetin. Samsungin insinöörit ovat saaneet ohueen runkoon mahtumaan myös tavallisen kokoiset USB-, HDMI- ja Ethernet-liitännät, joten koneen kanssa ei tarvitse käyttää erillisiä sovittimia. Kaiken kukkuraksi 5-sarjan koneen voi kytkeä langattomasti näyttöön tai televisioon integroidun Widi-tekniikan ansiosta. Kannettavalla tietokoneella olevia elokuvia ja kuvia voi katsoa kätevästi suuremmalta ruudulta.

Samsungilla on kokemusta ohuiden ja kevyiden kannettavien suunnittelusta ja valmistuksesta. Hyviä esimerkkejä tästä ovat Samsungin 9- sekä X360 -sarjojen kannettavat, jotka olivat kummatkin julkaisuhetkellään luokkansa ohuimpia. Mainittakoon vielä se, että jopa 75 prosenttia Samsungin kannettavien komponenteista ovat yhtiön itse valmistamia, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn lisäksi luotettavaa laatua. Samsung on myös maailman johtava näyttöjen valmistaja, ja tätä osaamista on hyödynnetty myös 5-sarjan Ultrabookissa.

Tekniset tiedot: Samsung 5-sarjan Ultrabook on saatavana heijastamattomalla 13 tuuman LED-näytöllä, jossa on peräti 300 kandelan valovoima. Konepellin alla on Intel i5-suoritin, 500 gigatavun kiintolevy, jossa on integroitu 16 gigatavun välimuisti. Kone käynnistyy valmiustilasta kahdessa sekunnissa. Liitännät: HDMI, USB 3.0, kaksi USB 2.0, 4-in-1-kortinlukija sekä Ethernet-, WiFi-, Widi-tuki. Sisäänrakennettu web-kamera. Akkukesto on noin kuusi tuntia yhdellä latauksella. Paino vain 1,38 kg. Kauppoihin helmikuussa, suositushinta 899 euroa.

 

Lisätietoja: Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Ossi Luoma, Sales Manager, IT, ossi.luoma@samsung.fi, 040 541 4023

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä PLS-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs