Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » TIPA: Samsung NX1 on paras peilitön ammattijärjestelmäkamera

Samsung Electronics Nordic

TIPA: Samsung NX1 on paras peilitön ammattijärjestelmäkamera

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2015 klo 09:45
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

 Technical Image Press Association (TIPA) palkitsi Samsungin jo kymmenentenä vuonna peräkkäin.

Helsinki, 14. huhtikuuta 2014 – Samsungin NX1-kamera on palkittu TIPA (Technical Image Press Association) -palkinnolla. Palkinto myönnettiin kategoriassa "Best Compact System Camera Professional 2015" (paras ammattikäyttöön soveltuva peilitön järjestelmäkamera 2015).

NX1 sai TIPA-raadin arvioinnissa tunnustusta muun muassa loistavasta kuvanlaadustaan, 28,2 megapikselin APS-C BSI-CMOS -kuvakennostaan ja DRIMe V -kuvaprosessoristaan. Kehuja sai myös 414 pisteen tarkennus, jonka ansiosta kamera kykenee ottamaan tarkkaa kuvaa jopa 15 ruutua sekunnissa. Kamerassa on myös valmius 4K-videokuvaukseen kahdella eri resoluutiolla (DCI 4K-4096 x 2160 24P ja UHD 4K-3840 x 2160 24P/30P) sekä HD- ja FullHD-kuvaustilat.

NX1:ssä on tiivistetty ja kestävä magnesium-runko, joka tekee kamerasta ja pölyn- ja roiskevedenkestävän ja se mahdollistaa kuvien ottamisen myös vaativissa olosuhteissa.

Kääntyvä 3-tuumainen, 1036K-pisteen FVGA Super AMOLED -kosketusnäyttö, sekä 2360K-pisteen sähköinen XGA OLED EVF -korkearesoluutioetsin ovat kirkkaita ja toistavat kuvan luonnollisena.

Järjestelmäkameran yhdistäminen muihin laitteisiin on helppoa ja nopeaa. NX1 on maailman ensimmäinen Bluetoothilla varustettu kompakti järjestelmäkamera, joka mahdollistaa kuvien näppärän siirtämisen Android- tai iOS- älypuhelimelle tai -tabletille. Nopealla WiFi-yhteydellä voi siirtää still- kuvien lisäksi myös 4K -videota nopeasti ja vaivattomasti ilman johtoa. Samsung NX1 on laite joka asettaa uudet standardit ammattitason järjestelmäkameroille ja niiden hinta-laatu suhteelle.

Lue lisää Samsung NX1:stä

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Kari Pälli, avainasiakaspäällikkö, kamerat, k.paelli@samsung.com, p. 040 718 4976

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, älypuhelimista, tableteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, LTE-järjestelmistä, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs