Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Tellabs ja Agile Networks uudistavat täysin Ohion osavaltion langattoman laajakaistaverkon

Tellabs Oy

Tellabs ja Agile Networks uudistavat täysin Ohion osavaltion langattoman laajakaistaverkon

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2012 klo 13:58
Julkaisija: Tellabs Oy

Tellabs® 8600 -järjestelmä lisää hätäkeskusyhteyksien luotettavuutta

Kansalaisten on pystyttävä luottamaan hätäkeskusyhteyksiin. Tiedon on kuljettava nopeasti ja luotettavasti. Lisätäkseen hätäpalvelujen luotettavuutta Tellabs ja Agile Networks yhdistivät asiantuntijuutensa ja rakensivat huipputasoisen laajakaistaverkon, joka tarjoaa hätäkeskusyhteydet sekä muita olennaisia palveluja Ohion osavaltiossa.

Ohion osavaltio kuntineen saa käyttöönsä huippunopean langattoman laajakaistaverkon. Hätäkeskuspalvelujen lisäksi laajakaistaverkko tarjoaa uusia innovaatioita kuten mm. videovalvontaa ja älykästä sähköverkonhallintaa. Verkko tarjoaa myös huippunopeita internet-palveluja yli 3 miljoonalle asukkaalle ja yritykselle, mukaan lukien haja-asutusalueiden asukkaat ja yritykset.

Uusi verkko tarjoaa seuraavat edut:

a) luotettavammat ja laadukkaammat viestintäkanavat

b) lyhyemmän viiveen entistä nopeamman tiedonkulun varmistamiseksi esim. hätäpuhelutilanteissa

c) olennaiset varmennuspalvelut, kun tietoliikenneyhteydet on varmennettu mahdollisten tietokatkosten varalta

d) huomattavat kustannussäästöt veronmaksajille, kun aikaisemmat kalliit T1-vuokraliitännät poistettiin.

“Verkon luotettavuus, saatavuus ja suorituskyky tarjoavat huippunopean alustan taloudelliselle kehittymiselle ja innovoinnille kuten esimerkiksi öljykenttien älykkäälle valvonnalle”, sanoo Dan Kelly, executive vice president, global products, Tellabs. ”Tämä verkko auttaa Ohiota säilyttämään olemassaolevat palvelut ja luomaan uusia palveluja kuten IP VPN ja MPLS- yhteyksiä.”

Laajakaistaverkko, joka on rakennettu yhdistämällä mikroaalto- ja kuituoptiikkayhteyksiä, perustuu Suomessa kehitetylle Tellabs 8600 -järjestelmälle:

Tellabs® 8660 Edge Switch –tuotteille

Tellabs® 8611 Access Switch –tuotteille

Tellabs® 8609 Access Switch –tuotteille.

Tellabs® 8000 Intelligent Network Manager –verkonhallintajärjestelmä, joka on myöskin kehitetty Suomessa, auttaa suoraviivaistamaan verkkopalvelujen luomista ja tarjoaa paremman näkyvyyden verkon suorituskykyyn. Tellabs Professional Services –palvelujen asiantuntijat yhdessä Agile Networksin kanssa auttavat verkkoarkkitehtuurin rakentamisessa, yksityiskohtien suunnittelussa sekä eri osa-alueiden yhteensulauttamisessa.

”Ohio saa ensimmäisenä osavaltiona käyttöönsä suurkaupunkien palvelut pieniin kuntiin”, sanoo Kyle Quillen, Agile Networksin pääjohtaja. ”Tämän verkon ansiosta Ohio on edelläkävijä koko osavaltion kattavalla laajakaistaverkkoarkkitehtuurillaan ja määrittää näin tason muille osavaltioille, joilla ei ole käytössään luotettavia laajakaistapalveluja.”

Lisätietoja

Lisätietoja projektista:

• TIA 2012 –tapahtuman Breakfast Briefing: Connecting Communities

• Lue Agile Networks news release

• Katso verkkokuva

 

Tellabs auttaa asiakkaita menestymään luomalla uutta älykkäässä mobiili-internetissä. Siksi 80 % maailman johtavista tietoliikenneoperaattorista on valinnut mobile backhaul, packet optical, business- ja services-ratkaisumme. Autamme asiakkaitamme lisäämään liikevaihtoa, vähentämään kustannuksia ja optimoimaan verkkoratkaisujaan.

Tellabs (Nasdaq: TLAB) on osa NASDAQ Global Select Market ja Ocean Tomo 300™ Patent -indeksiä. Lisäksi Tellabs on listattu S&P MidCap 400:ssa sekä useissa yhteiskuntavastuuindekseissä kuten mm. Maplecroft Climate Innovation Index, FTSE4Good- ja eight KLD -indeksit. Tellabs Oy:llä on Suomessa noin 500 työntekijää ja toimipisteet Espoossa ja Oulussa. Tellabsilla on ISO 9001:2000, ISO 14001 ja TL 9000 -sertifikaatit, ja Tellabs Oy on mukana WWF:n Green Office -verkostossa. Tellabs ja  ovat Tellabsin rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. www.tellabs.com ja www.tellabs.fi.

LISÄTIETOJA: Pia Eerikäinen, (09) 4131 3355, pia.eerikainen@tellabs.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs