Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Televisio, jonka kehykset lähes katoavat: Samsungin uudet älykkäät televisiot saapuvat kauppoihin

Televisio, jonka kehykset lähes katoavat: Samsungin uudet älykkäät televisiot saapuvat kauppoihin

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2011 klo 10:50
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Samsungin innovatiiviset Smart TV:t ovat matkalla jälleenmyyjille. Samsungin älykkäällä televisiolla voi surffata netissä, ja sen kautta voi vuokrata elokuvia suoraan kotisohvalta.  Musiikkia, elokuvia ja valokuvia voidaan etsiä ja toistaa helposti kotiverkkoon kytketyistä laitteista. Uudistetun käyttöliittymän ansiosta television katsominen ja Facebookin seuraaminen onnistuu samanaikaisesti. Uusi televisiomallisto sopii tietysti myös perinteiseen television katseluun.

Viime vuonna Samsung lanseerasi maailman ensimmäiset 3D-led-televisiot. Tänä vuonna Samsung tuo markkinoille älykkäät televisiot (Samsung Smart TV). Sovellukset ovat olleet suosittuja älypuhelimissa jo jonkin aikaa.  Lähitulevaisuudessa myös televisiot saavat paikallisia sovelluksia:

HS.fi ─ Suosittu uutissovellus tulee pian saataville Samsungin televisioihin. Helsingin Sanomien uutissovellus tuo tuoreimmat uutiset suoraan Samsung Smart TV:n ruuduille. Helsingin Sanomat on Skandinavian suurin sanomalehti.
Canal Digital Go -sovellus mahdollistaa elokuvien vuorauksen suoraan kotisohvalta. Canal Digital Go -palvelussa on kattava elokuvavalikoima, josta löytyy elokuvia jokaiseen makuun.
SF Anytime -elokuvapalvelun valikoimassa on tuhansia vuokraelokuvia. Uutuuksien lisäksi saatavilla on myös vanhoja klassikkoelokuvia. Osa SF Anytime -palvelun elokuvista on HD-laatuisia.

Uusissa älykkäissä televisioissa on sisäänrakennettu internet-selain. Televisiolla voidaan surffata netissä ilman, että sitä kytketään tietokoneeseen. Surffaaminen onnistuu kaukosäätimen lisäksi myös Galaxy S -älypuhelimella ja Galaxy Tab -taulutietokoneella, jotka kummatkin toimivat myös langattomina näppäimistöinä.

Samsung Smart Hub keskittää tärkeimmät toiminnot yhteen paikkaan.  Monipuolisilla verkko-ominaisuuksilla varustetusta älykkäästä TV:stä muodostuu nopeasti kodin multimediakeskus. Mediasisältöä, kuten kuvia, musiikkia ja elokuvia voidaan etsiä helposti, riippumatta siitä, ovatko ne tietokoneella, tablet-laitteella, matkapuhelimessa tai kameran muistissa. Langattomuudella saadaan entistä enemmän irti DLNA- ja Allshare -toiminnoista.

Hukassa olevat tiedostot löytyvät helposti Search All -hakutoimintolla. Sisältöä voidaan etsiä kaikista kotiverkkoon kytketyistä laitteista. Samsungin Smart Hub -toiminto antaa selkeän yleiskuvan kaikista televisioon liitetyistä laitteista ja niiden sisällöistä.

On sanomattakin selvää, että Samsung erottuu muotoilullaan. Uusissa televisioissa on erittäin ohut kehys, joka on lähes huomaamaton. Yksinkertaisen tyylikkäät linjat ja viisi millimetriä harjattua terästä rajaavat 8-sarjan television kuva-alan. TV on kevyt, ja se voidaan ripustaa seinälle tai asettaa nelijalkaiselle kromijalustalle. Vaikka kuvanlaatu hipoo uusia huippuja 3D-kuvan ja teräväpiirron ansiosta, Samsungin 8-sarjan televisio on jo pelkästään huikean muotoilunsa takia näkemisen arvoinen.

Samsung tuo markkinoille valikoiman älykkäitä 3D-led-televisiota. Lisätietoja osoitteessa: www.samsung.com/fi/smarttv. Alla luettelo saatavilla olevista malleista:

8-sarja (UE-D8005) 3D-led-television ohut kehys on harjattua terästä. Paksuudeltaan kehys on noin viisi millimetriä. Laitteessa on sisäänrakennettu WiFi, internet-selain, Samsung Apps ja Search All -toiminto. 3D-tuki ja 2D > 3D-konversio. Televisio-ohjelmien tallennusmahdollisuus USB-kovalevylle. Lisävarusteisiin lukeutuvat 3D-lasit ja kolmen tuuman kosketusnäytöllä varustettu kaukosäädin. Saatavana koot välillä 40–55 tuumaa. 46-tuumaisen suositushinta on 2199 euroa

7-sarja (UE-D7005). 3D-led-tv, jonka 5 mm:n levyinen kehys on mustaa ja läpinäkyvää muovia. Sisäänrakennettu WiFi, internet-selain, Samsung Apps, Search All -toiminto. 2D > 3D-konversio. Televisio-ohjelmien tallennus USB-kovalevylle. Tarvikkeisiin lukeutuvat bluetoothin välityksellä toimivat 3D-lasit ja kolmen tuuman kosketusnäytöllä varustettu kaukosäädin. Saatavana koot 40–55 tuumaa. 46-tuumaisen suositushinta on 1899 euroa.

6-sarja (UE-D65xx). 3D-led-tv, jossa useita energiaa säästäviä toimintoja. Samsung Apps, Search All -toiminto. 3D-tuki ja 2D > 3D-konversio. Televisio-ohjelmien tallennus USB-kovalevylle. Saatavana koot 32–55 tuumaa. 46-tuumaisen suositushinta on 1599 euroa.

Lisätietoja:

Eva Carrero
, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 75
Peter Roos, myyntipäällikkö, A/V peter.roos@samsung.fi,  09 856 350 50
Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063.


Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.
Haluatko SAMSUNGin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita:
Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi
Uutisia RSS-syötteinä: http://www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten ja näyttöpaneelien valmistaja. Yrityksellä on 195 000 työntekijää 68 maassa ja kahdeksalla eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs