Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Elektroniikka » Tampereelle Suomen neljäs Samsung Experience Store

Samsung Electronics Nordic

Tampereelle Suomen neljäs Samsung Experience Store

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2015 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Samsung ja DNA avaavat perjantaina 16. lokakuuta klo 10 Suomen neljännen Samsung Experience Store -konseptimyymälän. Avajaisten kunniaksi perjantaina ja lauantaina on luvassa tähtivieraita, kilpailuja, huipputarjouksia ja Gear S2 -älykellon Suomen ensiesittely.

Espoo – 15. lokakuuta2015 – Samsung Experience Store Tampere avaa ovensa perjantaina 16. lokakuuta klo 10.00 osoitteessa Hämeenkatu 3. Avajaiset juontaa Lotta Hintsa, ja perjantaina SES-myymälässä vierailevat Ilveksen Sami Sandell ja Joonas Vihko. Lauantain tähtivieraat ovat Tapparan Jani Lajunen ja Veli-Matti Savinainen.

– Nyt myös tamperelaiset saavat oman täyden palvelun elämysmyymälän, jossa pääsee kokeilemaan, miten eri tuoteryhmien laitteet toimivat saumattomasti yhteen ja helpottavat arkea. Toivotamme kaikki tervetulleeksi juhlistamaan avajaisia tulevana perjantaina ja lauantaina, toteaa Samsungin maajohtaja Peter Roos.

Tampereella avattavassa konseptimyymälässäon esillä laaja valikoima Samsungin älypuhelimia, tabletteja ja fiksuimpia lisävarusteita, usein jo ennen niiden myyntiintuloa. Perjantaina myymälässä on Suomen ensiesittelyssä intuitiivisella pyörivällä kellokehällä varustettu Gear S2 -älykello

SES-myymälöissä on aina laitteet perinpohjaisesti tunteva henkilökunta ja Samsungin oma Service Point -huoltopiste, josta saa nopeasti neuvoja ja apua kaikissa Samsungin huoltoon liittyvissä asioissa tuoteryhmästä riippumatta. Myymälästä saa myös kaikki DNA:n puhe- ja laajakaistaliittymät sekä viihdepalvelut, kuten DNA TV -liittymät ja kanavapaketit. Tampereelle avattava Experience Store on Suomen neljäs. Pohjoismaiden ensimmäinen Samsung Experience Store avattiin Helsinkiin syksyllä 2013.

– Neljännen Samsung Experience Storen avaamisesta oli helppo tehdä päätös Helsingin, Turun ja Oulun myymälöiden hyvien kokemusten perusteella. Olemme erittäin mielellämme kumppanina mahdollistamassa elämysmyymälän avaamisen nyt vuorostaan Tampereelle. Samsungin laitteet pysyvät myyntitilastojemme kärkipaikoilla kuukaudesta toiseen, ja tämä erikoismyymälä tuo käyttäjille merkittävää lisäarvoa. Haluamme tarjota paljon uusia ideoita laitteiden käyttämiseksi arjen helpottajina ja viihdyttäjinä, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Huipputarjouksia Galaxy S6:n ostajille 32” hdtv kaupan päälle!

50 ensimmäiselle asiakkaalle jaetaan perjantaina ja lauantaina lahjakassit, joista neljään on arvottu mukaan Samsungin lippulaivatabletti Galaxy Tab S2. Galaxy S6 -tuoteperheen laitteiden ostajat saavat kaupanpäällisenä 32-tuuman hdtv:n (arvo 299 €) ja Service Point -palvelupiste tarjoaa älypuhelinten näyttövaihdot 80 euron tarjoushintaan. Tämän lisäksi perjantaina ja lauantaina arvotaan huipputuotteita tunnin välein ja uusia avajaistarjouksia paljastetaan rutkasti lisää.

 

 

Tähtivieraat:               Sami Sandell ja Joonas Vihko perjantaina klo 16–18

                                    Jani Lajunen ja Veli-Matti Savinainen lauantaina klo 13–14

 

Osoite:                        Samsung Experience Store. Hämeenkatu 3, 33100 Tampere

Aukioloajat:                PE 10–20, LA 10–16, SU 12–16 (Avajaislauantaina avoinna 10-18)

Puh.                             044-0338226

Service Point              (SFC-huolto, avoinna arkisin 10–18)

 

Lisätietoa Samsung Experience Storen avajaisista: http://koeses.fi/

 

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Lasse Pulkkinen, OS/G Viestintä, lasse.pulkkinen@osg.fi, p. 0400 630 049

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi, p. 0400 630 049

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Toimitusjohtaja Sami Aavikko, DNA Kauppa Oy, puh. 044 044 3069, sami.aavikko@dna.fi

DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA Kauppa on Suomen laajin matkapuhelimia ja muita mobiilipäätelaitteita sekä matkaviestinliittymiä myyvä ketju, johon kuuluu yli 70 myymälää. DNA Kaupan valikoimissa ovat myös tv- ja laajakaistapalvelut sekä niihin liittyvät päätelaitteet. Ketju on osa DNA-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2014 oli 833,5 miljoonaa euroa ja liikevoitto 27,6 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,5 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiroi maailmaa ja muovaa tulevaisuutta ideoilla ja teknologioilla, joiden avulla uudelleen määritämme ihmisten käsitykset televisioista, äänentoistolaitteista, älypuhelimista, tableteista, wearables-laitteista, kameroista, kodinkoneista, tulostimista, ammattinäytöistä, SSD-levyistä, muistikorteista, lääketieteellisistä laitteista, puolijohteista ja LED-tuotteista. Älykoti- ja Digital Health -ratkaisumme ovat osoitus siitä, että olemme myös johtava toimija esineiden internet -tuotealueella. Palveluksessamme on 307 000 työntekijää 84 maassa ja vuotuinen myyntimme on 172 miljardia euroa. Lisätietoja Samsungista osoitteessa: www.samsung.com/fi ja virallisessa blogissamme: global.samsungtomorrow.com

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs